kurzor Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Dobrý deň, namiesto info product boxu (červené na obrázku) by som chcel kontaktní formulár. Vlastne by to bola "poptávka" po cene. Hladaľ som všade rôzne ale našiel som vačšinou buď na spodku webstránky alebo iba nápis a po kliknutí nanho sa otvoril pop-up.. Ale ja to chcem priamo namiesto atributov. Nejaké nápady ? ďakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Sku sa pozriet na tento modul: http://moduly.prestashop.sk/modul/otazka-k-produktu-nasli-ste-nizsiu-cenu-121.html Jeho funkcionalitu mozes vidiet, ak kliknes na odkaz "Opýtajte sa otázku k produktu". V module je mozne nastavit aj funkcionalitu "Vyžiadajte si lepšiu cenu", pripadne jednoducho text zmodifikovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurzor Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 to nieje čo potrebujem také niečo už mám ja chcem v tom boxe komplet formulár .. najlepšie kebyže sa to dá nejako dorobiť do product stránky kludne aj ručne keby som to tam mal .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurzor Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 už to tam mám ale ked mam form zacati takto <form enctype="multipart/form-data" action="contact.php" method="post"> tak mi to neodosle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurzor Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 (edited) vidím že v tejto komunite pomôže iba fakt ten komu sa zaplati alebo ten čo chce niečo predať .. dik za spolupracu bola to chyba na 5sekúnd .. Edited March 8, 2016 by kurzor (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katy Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 On 7. 3. 2016 at 5:40 PM, kurzor said: vidím že v tejto komunite pomôže iba fakt ten komu sa zaplati alebo ten čo chce niečo predať .. dik za spolupracu bola to chyba na 5sekúnd .. Ahoj, ako si niečo také dosiahol? Je to riadne super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts