baran122 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 (edited) Sadece Ana sayfadan şu butonları kaldırmak istiyorum yani ürüne tek tıklama olsun oda ürünün sayfasına gitsin istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler birde şu ürünün üzerine gelince oluşan animasyonu kaldırmak istiyorum yani hiçbişey çıkmasın ürünün üzerine gelince sadece tıklanılabilir olup ürün sayfasına gitsin Edited March 7, 2016 by baran122 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Merhaba Hızlı görünümü kaldırmak için Admin Panel > Modules > Theme configurator modülünü açın ve "disable quick view" seçeneğini (Türkçe'sini hatırlamadım şimdi) hayır yapın. Satın al ve detayları kaldırmak için FTP'den bağlanıp modules\homefeatured\views\templates\hook/homefeatured.tpl dosyasını açın. Aşağıdaki kodu aratın {if ($product.quantity > 0 OR $product.allow_oosp)} <a class="exclusive ajax_add_to_cart_button" rel="ajax_id_product_{$product.id_product}" href="{$link->getPageLink('cart')|escape:'html'}?qty=1&id_product={$product.id_product}&token={$static_token}&add" title="{l s='Add to cart' mod='homefeatured'}">{l s='Add to cart' mod='homefeatured'}</a> {else} <span class="exclusive">{l s='Add to cart' mod='homefeatured'}</span> {/if} kodlarını silin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran122 Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Hızlı görünüm yazısı kalktı ama sepete ekle ve daha fazla butonları kalkmadı önbelleğide yeniledim Link to comment Share on other sites More sharing options...
uaktas Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 (edited) Aynı şekilde bende ürün detay sayfalarında sipariş listesine ekle ve karşılaştırma listesine ekle linklerini kaldırıp ürün görünümlerini anasayfadaki gibi yapmaya çalışmıştım product.tpl yada category.tpl kısacası içeriğin bulunduğu tpl dosyasını düzenlemiştim ancak cachei de temizlememe rağmen bir değişiklik olmamıştı farklı hiç bir yerde de bu kodlar yoktu çok garipsedim bende konuyu takip ediyorum bakalım sorun ne Edited March 8, 2016 by uaktas (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Aynı şekilde bende ürün detay sayfalarında sipariş listesine ekle ve karşılaştırma listesine ekle linklerini kaldırıp ürün görünümlerini anasayfadaki gibi yapmaya çalışmıştım product.tpl yada category.tpl kısacası içeriğin bulunduğu tpl dosyasını düzenlemiştim ancak cachei de temizlememe rağmen bir değişiklik olmamıştı farklı hiç bir yerde de bu kodlar yoktu çok garipsedim bende konuyu takip ediyorum bakalım sorun ne Merhaba O sayfaların hepsinin TPL dosyası farklı ve içlerindeki kodlar farklı.Bunlarla teker teker uğraşmak zaman alıcı olduğu için global CSS dosyasından cart button sınıfını display:none yapabilirsiniz. İkinci konu: Değişiklikler yansımıyorsa performans ayarlarında never copile again seçeneği seçilmiş diye düşünüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uaktas Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Cevabınız için teşekkürler ancak ben arkadaş gibi sepete ekle veya incele kısmını değil sipariş listesine ekle ve karşılaştırma listesine ekle seçeneklerini kaldırmak istiyorum aynı zamanda stok durumunu da yani özetle anasayfadaki gibi bir görünüm istiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran122 Posted March 9, 2016 Author Share Posted March 9, 2016 Global css den cart button displayı none yaptım ama o kutuların yerinde 2 ufak nokta kaldı onlar gitmiyor ve noktalar buton gorevı goruyorlar http://i.hizliresim.com/NAAdBY.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 o noktalar sanırım button değil <a> tagi için görünüyor. Onunla ilgili ayrı bir css düzenlemesi gerekebilir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran122 Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 nasıl düzelticez hocam bide pm bakabilirseniz sevinirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts