Kinder® Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Potrzebuję mieć możliwość przy składaniu zamówienia/kupowaniu produktu (lub w innym dogodnym miejscu), żeby klient mógł wpisać około 35 wymiarów, np. w formie formularza. Szukałem modułu, ale nie znalazłem. Czy jest jakaś opcja, żeby przy zamówieniu pojawiały się jakieś dodatkowe pola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Można skorzystać z opcji dostosowania produktu, dość upierdliwe przy dużej liczbie produktów, ale da się to zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 No wiadomo, atrybuty to co innego. Dostosowanie to osobna zakładka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinder® Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Nie wiem czy się rozumiemy. Chodzi mi o możliwość wpisania przez zamawiającego tych wymiarów, a nie wybrania atrybutów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabamich Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Używając funkcji dostosowania, możesz dać tyle pół ile chcesz i nazwać je jak chcesz. Używając presta managera można to zrobić w kilka minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinder® Posted March 25, 2016 Author Share Posted March 25, 2016 Rozumiem.Chodzi o takie rozwiązanie, w którym klient będzie mógł zaznaczyć wszystkie wymiary (w tym wypadku 40). I dane zapamiętają się na jego profilu.Z tego co się orientuję nie osiągnę takiego efektu przy pomocy dostosowań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts