matutoicke Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Zdravím, snažím se nastavit si tento eshop http://eshop.matuto.eu/16-nh-pojistkove-vlozky-n jsem už skoro přes spuštěním, ale narazil jsem na zásadní problém, když se snažím řadit produktu, styl výpisu, nebo parametry tak stránka nereaguje ... nevíte někdo kde může být chyba? S prestashopem začínám a nevím si rady .. díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Administrácia > Nastavenia > Radenie produktov podľa a tam si nastavíš či chceš radiť podľa ceny, pozície v kategórii alebo iné Link to comment Share on other sites More sharing options...
matutoicke Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 Administrácia > Nastavenia > Radenie produktov podľa a tam si nastavíš či chceš radiť podľa ceny, pozície v kategórii alebo iné Díky za zpětnou vazbu, ale asi jsi příliš nečetl můj článek, nemám problém s výpisem produktů, když si klikneš na URL co jsem zaslal, zkus si v levém sloupci vyfiltrovat produkty podle parametru, nebo změnit řazení - nefunguje, tady je problém který nevím jak vyřešit Link to comment Share on other sites More sharing options...
javor53 Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Ahoj, pozerám že už ti to funguje kde bola chyba ? mam presne ten istý problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts