doslonce Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Witam, Presta 1.6. U mnie są to nazwy miast i w tej chwili część mam z małej litery (wszystkie wpisałem z dużej). Jak ustawić, żeby tagi były wyświetlane zawsze z dużej litery ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Z tego co widzę to w standardowym szablonie wyświetlają się one tak, jak zostały wpisane, może w Twoim szablonie są one przekształcane do małych liter, trzeba by zbadać css-y albo plik blocktags.tpl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 doslonce Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Mam szablon standardowy. Wszystkie tagi wpisałem z dużej litery. Teraz mam tak, że 21 tagów jest z dużej litery, a 3 z małej. Jako, że są to nazwy miast to wygląda to kiepsko, bo dlaczego jedne miasta są dużej a inne z małej litery. Wiem, że w presta 1.5 było podobnie i był kod w którym to zmieniłem w blockatgs.tpl. Ale w presta 1.6 kod, który zmieniałem jest inny. Tutaj link do poprzedniego wątku z presta 1.5 https://www.prestashop.com/forums/topic/292257-modu%C5%82-tag%C3%B3w-blocktags-tagi-tej-samej-wielko%C5%9Bci/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 doslonce Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 W presta 1.6 w Kategorie > Tagi można zmienić i zarządzać tagami. Tam też można wpisać taki z dużej litery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
doslonce
Witam,
Presta 1.6. U mnie są to nazwy miast i w tej chwili część mam z małej litery (wszystkie wpisałem z dużej).
Jak ustawić, żeby tagi były wyświetlane zawsze z dużej litery ?
3 answers to this question
Recommended Posts