Po akcji promocyjnej klienci zaczeli odwiedzacsklep www.quiet.pl i zauwazylem ze masowo porzucają koszyki.
Dostalem na dotpay (1.4) wiadomosc o odrzuconej transakcji(?) i doszedlem do wniosku ze trzeba go zaktualizaować.
Odinstalowalem stara wersje, dodałęm nowa 1.5 i zainstalowalem, skonfigurowalem ale teraz w ogole nie ma logo dotpay przy wyborze platnosci :/ Stary moduł jest calyc zas - nie moge jej usunąć(jest tylko opcja dodaj do ulub.) mało tego , raz pokazuje 1.5 z mozliwoscia konfiguracji, po odswiezeniu pokazuje 1.4 juz z opcją"usun" , a gdy klikne usun otrzymuje komunikat ze nie mam uprawnien do usuniecia tego modulu.. Po takich czynnosciach pojawia sie spowrotem jako wersja 1.5 zainstalowana z mozliwoscia konfig. Po wejsciu z konfig jest widok ze starego modulu1.4 :| Mało tego na sklepie od strony klienta wywala błędy, np" Impossible to add the product to the cart. textStatus: 'parsererror' errorThrown: 'SyntaxError: Unexpected token <' responseText:"
Zaczęły sie sypać slidery, i inne rzeczy.
Na serwerze presta/modules/ ani sladu po dotpay. a kiedy chce go konfigurowac otrzymuje "Nie masz uprawnień do konfiguracji tego modułu"
natomiast Gdy chce wyczyścić dane modulu : [PrestaShop] Fatal error in module file :/prestashop/controllers/admin/AdminModulesController.php: Call to a member function getErrors() on boolean
Chcialbym usunac wszelki slad po tym module i starym i nowym a nastepnie spróbować ponownie zainst. nowy. Tylko nie wiem jak..
Proszę pomóżcie, to najlepszy czas do działania a ja musiałem sie cos spierr...
Question
quiet.pl
Witajcie.
Po akcji promocyjnej klienci zaczeli odwiedzacsklep www.quiet.pl i zauwazylem ze masowo porzucają koszyki.
Dostalem na dotpay (1.4) wiadomosc o odrzuconej transakcji(?) i doszedlem do wniosku ze trzeba go zaktualizaować.
Odinstalowalem stara wersje, dodałęm nowa 1.5 i zainstalowalem, skonfigurowalem ale teraz w ogole nie ma logo dotpay przy wyborze platnosci :/ Stary moduł jest calyc zas - nie moge jej usunąć(jest tylko opcja dodaj do ulub.) mało tego , raz pokazuje 1.5 z mozliwoscia konfiguracji, po odswiezeniu pokazuje 1.4 juz z opcją"usun" , a gdy klikne usun otrzymuje komunikat ze nie mam uprawnien do usuniecia tego modulu.. Po takich czynnosciach pojawia sie spowrotem jako wersja 1.5 zainstalowana z mozliwoscia konfig. Po wejsciu z konfig jest widok ze starego modulu1.4 :|
Mało tego na sklepie od strony klienta wywala błędy, np" Impossible to add the product to the cart. textStatus: 'parsererror' errorThrown: 'SyntaxError: Unexpected token <' responseText:"
Zaczęły sie sypać slidery, i inne rzeczy.
Na serwerze presta/modules/ ani sladu po dotpay. a kiedy chce go konfigurowac otrzymuje "Nie masz uprawnień do konfiguracji tego modułu"
natomiast Gdy chce wyczyścić dane modulu :
[PrestaShop] Fatal error in module file :/prestashop/controllers/admin/AdminModulesController.php:
Call to a member function getErrors() on boolean
Chcialbym usunac wszelki slad po tym module i starym i nowym a nastepnie spróbować ponownie zainst. nowy. Tylko nie wiem jak..
Proszę pomóżcie, to najlepszy czas do działania a ja musiałem sie cos spierr...
16 answers to this question
Recommended Posts