Inferno25 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Witam, Dzisiaj zgłosił się klient, który ma problem z założeniem konta na sklepie (najnowsza wersja Presty, szablon domyślny). Poniżej załączam jak ten error wygląda. Co ciekawe wcześniej zarejestrowało się ponad 50 klientów i żaden problemu nie zgłaszał. Gdzie może leżeć przyczyna? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragarz Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Miałem kiedyś identyczny błąd na stronie znajomego. Nie pamiętam dokładnie "gdzie" go naprawiłem ale było to coś związane z menu Module. Poszukaj tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inferno25 Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Na anglojęzycznym forum wyczytałem, iż problem znika po zmianie "Kompresuj JavaScript zawarty w plikach HTML" na "Tak". I faktycznie, klient się już zarejestrował - przypadek czy faktycznie o to mogło chodzić? Co w ogóle zmienia ta opcja, warto zostawić ją na "Tak"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts