uaktas Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 (edited) Merhabalar, Markaları menüde listeliyorum ancak markanın altında ürün ekli olmasına rağmen markaya tıkladığımda bu markaya ait ürün bulunmamaktadır diyor ve markaya ait ürünleri listelemiyor.Kategori sayfalarında yer alan filtrelemede markaları ve içinde kaç adet ürün olduğunu gösteriyor ve ilgili markaya tıklayınca markanın ürünlerini gösteriyor ama menüde yer alan markalarda listelemiyor. Edited March 14, 2016 by uaktas (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Merhaba Ürünleri manuel mi girdiniz yoksa import/xml gibi bir yöntem mi kullandınız ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uaktas Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Ürünleri manuel olarak ekledim söylediğim gibi ürün detay sayfalarındaki filtrelerde görünüyor marka altında ürün ekli yani.ama marka yani üretici olarak menüden tıklandığında bu markaya ait ürün bulunmamaktadır diyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Merhaba Ürünleri girerken "ASSOCIATIONS" sekmesinden (bunu dernekler olarak çevirmiş biri) marka seçimi sayfanın en altından yapılıyor. Buradan seçim yaptıysanız ve kaydettikten sonra görüyorsanız bam başka bir probleminiz var demektir. Veri tabanından product_manufacturer tablosuna bakıp ilişkili indexleri kontrol etmek gerekiyor. Override yapan bir modül yüklemiş olabilir misiniz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uaktas Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Merhaba,öncelikle ilgili cevaplarınız için çok teşekkür ederim. ASSOCIATIONS sekmesinden en alttaki manufacturer yani üretici olarak girili tüm ürünler onunla ilgili bir sıkıntı yok zaten kategorilerde markalara göre filtreliyor çünkü ama menüden üreticiler olarak tıklandığında ürünü listelemiyor. Ben herhangi bir değişiklik yapmış olma ihtimalime karşı manufacturer içeren tpl ve php dosyalarını default olarak tekrar attım ama sonuç aynı site adresini pm olarak iletiyorum sorunu net olarak görüntüleyebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uaktas Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 Merhabalar sorunu henüz çözebilmiş değilim ve bu benim için önemli bir husus çünkü hem marka listelemeliyim hem de google marka sayfalarını güzel listelemiş ve üst sıralarda yer alıyor ancak markaya tıklandığında markaya ait ürün bulunamadı uyarısı hoş olmuyor. Mahmut Bey'in tavsiyesi üzerine seo uzantılarıyla oynadım ancak sorun düzelmedi tüm markalar dediğimde markanın içindeki ürün adetini gösteriyor ancak tıklayınca maalesef yine yok şu an markanın url düzeni {id}-{rewrite} şeklinde varsayılanı da bu diye düşünüyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Merhaba Bilgilerinizi PM atın oradan detaylı bakalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uaktas Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 Daha önce pm olarak site adresini iletmiştim ulaşamıyorsanız tekrar iletiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uaktas Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 Tüm sistemi aktif ettim sipariş bile aldım ama bu sorunu henüz çözebilmiş değilim google sayfaları indekslemiş ama markada ürün bulunamadı uyarısı çıkıyor sayfada sayfanın url uzantısı {id}_{rewrite} şeklinde adwords reklam çalışması yapacağım sorunu çözmem benim için gerçekten çok önemli Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Tüm sistemi aktif ettim sipariş bile aldım ama bu sorunu henüz çözebilmiş değilim google sayfaları indekslemiş ama markada ürün bulunamadı uyarısı çıkıyor sayfada sayfanın url uzantısı {id}_{rewrite} şeklinde adwords reklam çalışması yapacağım sorunu çözmem benim için gerçekten çok önemli eğer sorun çözülmediyse birde ben bakmak isterim. iyi çalışmalar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uaktas Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 maalesef sorun çözülmedi pm olarak iletişime geçiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 (edited) arkadaşın problem çözüldü. http://prntscr.com/afbfuw değerini aktif yapmassanız görünmüyor. bazı versiyonlarda olan küçük bir bug. Edited March 15, 2016 by safa (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uaktas Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 Evet ben o alanı ürün açıklamaları ve detayları ile ilgili olduğunu düşünerek kullanmadığım için pasif yapmıştım. Çok teşekkürler sorunumuz sıkıntımız çözüldü Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts