bluestyle Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Salut. Cand am adaugat produse pe site am mers mereu pe ideea combinatiilor si se pare ca sunt dezavantajat din multe puncte de vedere. Cel mai important este faptul ca nu imi sunt indexate produsele in magazine gen shopmania, pentru ca feed-urile nu "vad" combinatiile, iau doar produsul de baza. Am vazut ca emag-ul merge pe o varianta duala: au si combinatii pe produse dar combinatiile sunt, in acelasi timp, salvate si ca produse separate. Spre exemplu, vreau sa cumpar un Samsung S6, intru pe el si imi apar combinatiile Black, White, 32 GB, 64 GB. Daca intru pe lista de produse, voi regasi S6 White 32 GB, S6 White 64 GB, S6 Black 32GB, S6 Black 64 GB. Cum se poate face treaba asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluestyle Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Nimeni, nimic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 aratami un exemplu, eu nu am gasit cea ce ai descris, am gasit in schimp produse singulare cu atribute, respectiv pachete ele fiind doua lucruri diferite si la emag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestachamps Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Buna Iti recomand pentru solutie urmatorul modul : http://addons.prestashop.com/en/20451-products-by-attributes.html Cu Stima.Leo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts