baran122 Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Merhaba arkadaşlar benim websitemde kapıda ödeme modülü kurulu değil modüllerdende bulamadım indirmem mi lazım lazımsa nereden indirebilirim teşekkürler şimdiden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Merhaba 2 modül paylaşıyorum, aynı isimde birinci modül prestashop default modülü, ikinci modül modifiye edilmiş ek ücret ekleyebileceğiniz bir modüldür. cashondelivery.zip cashondelivery.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran122 Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 Teşekkürler çözdüm sorunu sayenizde bir sorum daha var ödeme secenekleri kısmında teslimatta ödeme kısmını nasıl düzenleyebilirim oraya ek olarak +7 tl yazmak istiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Merhaba 2 modül paylaşıyorum, aynı isimde birinci modül prestashop default modülü, ikinci modül modifiye edilmiş ek ücret ekleyebileceğiniz bir modüldür. çok teşekkürler işime yaradı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinancfc Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 2 yıldır prestaeticaretten hosting hizmeti alıyorum, kapıda ödeme modülü lazım oldu, sitede 100 TL Yazıyor mesaj attım bana kaç olur diye, adam ücretsiz veriyorum dedi, bu linki paylaştı. bu nasıl bir hizmettir , gerçekten bazen ağızım açık kalıyor:D hakikaten teşekkür edrim Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 2 yıldır prestaeticaretten hosting hizmeti alıyorum, kapıda ödeme modülü lazım oldu, sitede 100 TL Yazıyor mesaj attım bana kaç olur diye, adam ücretsiz veriyorum dedi, bu linki paylaştı. bu nasıl bir hizmettir , gerçekten bazen ağızım açık kalıyor:D hakikaten teşekkür edrim biraz daha konuyu açarmısınız Link to comment Share on other sites More sharing options...
notebookuzman Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Teşekkürler çözdüm sorunu sayenizde bir sorum daha var ödeme secenekleri kısmında teslimatta ödeme kısmını nasıl düzenleyebilirim oraya ek olarak +7 tl yazmak istiyorum aynı sorun bendede var çözemedim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts