kartal Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 (edited) Üye girişi yapıldığında, hesabım sayfasına yönlendirilmekte bunun yerine kaldığı sayfadan devam etmesi sağlanabilir mi? Edited February 24, 2016 by kartal (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Merhaba Aslında tam olarak böyle çalışıyor. Eğer alışveriş sırasında giriş yaparsa alışveriş sayfasına geri dönüyor. Ama giriş sayfasına tıklayıp giriş yaparsa yine giriş sayfasına dönüyor fakat artık giriş yapmış olduğu için "hesabım sayfası" açılıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 (edited) themes/senintema/authentication.tpl Bul: {if isset($back)}<input type="hidden" class="hidden" name="back" value="{$back|escape:'html':'UTF-8'}" />{/if} Değiştir: {if isset($back)}<input type="hidden" class="hidden" name="back" value="{$base_dir}" />{/if} {$base_dir} - Ana sayfa'ya gider {$base_dir} - alana istediğiniz sayfayı yazabilirsiniz. Edited February 25, 2016 by Şahin YILDIZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartal Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 (edited) Cevaplar için teşekkürler, value alanını dinamik bir yapıya dönüştürebilirmiyiz. Giriş işlemi yapıldığında kaldığı yerden devam etmesi açısından. Adwords reklamları açısından önemli olabilir. Giriş yapıldı ama ürün kayıp. Edited February 25, 2016 by kartal (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Cevaplar için teşekkürler, value alanını dinamik bir yapıya dönüştürebilirmiyiz. Giriş işlemi yapıldığında kaldığı yerden devam etmesi açısından. Adwords reklamları açısından önemli olabilir. Giriş yapıldı ama ürün kayıp. Merhaba Orijinal hali zaten dinamikti. $back değişkeni önceki sayfayı içeriyor. İlk mesajımda anlattığım gibi giriş yaptığınız sayfaya geri yönlendiriyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartal Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Default temada orjinal hali ile denemeleri yaptım, giriş yada üye kaydı yapıldığında hesabım sayfasına yönlendiriyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartal Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Aslında değişkenin ismide tam dediğiniz gibi, Şahin beyin belirttiği şekilde de editleme yaptım anasayfaya yönlendirme olmadı. Kurulumda sıkıntı çıkma ihtimali olabilrimi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Aslında değişkenin ismide tam dediğiniz gibi, Şahin beyin belirttiği şekilde de editleme yaptım anasayfaya yönlendirme olmadı. Kurulumda sıkıntı çıkma ihtimali olabilrimi? Aynı kod'dan birkaç tane olacak hepsini değiştirin, performans sayfasında önbellek alanını kapatın, çalışacaktır Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartal Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 (edited) Anasayfa için dediğiniz gibi 3 yerde daha varmış onları düzenledim anasayfaya yönlendirme gerçekleşti. Yanlız şu back değişkeni kafama takıldı gereksiz url'i yakalıyor. Oturum aç butonuna tıklanmadan önceki url'i yakalaması daha mantıklı olurdu. Bu haliyle önceden atama yapılmış değiken gibi duruyor. Edited February 26, 2016 by kartal (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Merhaba $back değişkenini modifiye edebiliriz. Ama override ile yapılabilecek bir modifikasyon olduğu için buraya yazmak istemiyorum. İşin açıkçası ben burada bir sorun da görmüyorum. Üye bir ürün sayfasını görüntülerken durduk yere giriş sayfasına girip giriş yapınca üye sayfasına dönüyor. Tüm e-ticaret sistemlerinin akışı bu şekilde. Ürünü sepete atıp sipariş verirken giriş sayfası zaten açılıyor. Buradan giriş yaparsa üyelik sayfası değil sipariş sayfası açılıyor. Yani her şey olması gerektiği gibi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Merhaba , şu ücretsiz modulu kullanırsanız üye girişi popup içinde olur ve üye baktığı sayfadan ayrılmaz . https://www.prestashop.com/forums/topic/171015-modulo-login-register-fancybox-ajax-based-ps14-ps15-y-ps16/ blockloginregister_PS16.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartal Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 (edited) Safa bey süper bir modül paylaşmışınız ilgilenen herkese teşekkürler. Edited February 26, 2016 by kartal (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts