Pat9 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 (edited) Witam koledzy, Już od jakiegoś czasu mam problem z tym, iż w mailu wysyłanym do Klienta order confirmation nie pokazuje produktów jakie kupił. Podmieniłem dziś trochę szablony i niestety nic się nie naprawiło Byłby ktoś dobry i wspomógł bo mnie krew zaleje... już kombinowałem na różne sposoby . Artikel-Nr. Artikel Stückpreis Menge Gesamtpreis Produkte 36,89 € Rabatte 0,00 € Geschenkverpackung 0,00 € Versand 4,90 € Gesamt 41,79 € A produktu brak... również brak ilości zamowionej, w ogóle nie wyświetla się nic w tej sekcji.. Edited February 23, 2016 by Pat9 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Szablony maili masz również w katalogu szablonu? Jeśli tak to czy je próbowałeś podmieniać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pat9 Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 Tak, są w katalogu szablonu, niemniej jednak języki tylko de/pl . Teraz przerzuciłem order_conf w html na komp, odpaliłem podgląd i jakoś dziwnie wygląda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Edytowałeś je w panelu w zakładce tłumaczeń? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pat9 Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 Tak, edycja była z poziomu tłumaczeń Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 I pewnie to jest główną przyczyną, zamień wszystkie emaile z folderu szablonu na czyste z instalki, a w przyszłości modyfikacji dokonuj ręcznie w plikach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pat9 Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 Hej, dla testu zmieniłem ten order_conf na czystą, wszelkie modyfikacje wprowadziłem bezpośrednio w pliku html i niestety, jak było tak jest nadal.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Masz włączoną kompilacje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pat9 Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Tzn, sam wygląd email sie troche zmienił, niemniej jednak produkt dalej sie nie pokazuje, to raczej nic z mailem, coś jeszcze odppowiada za wstawianie do niego produktów ? Bo jednak mam to chyba z pół roku .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoramix Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Trzeba przekopiować pliki: order_conf_product_list.tpl order_conf_product_list.txt z katalogu mails/en do mails/pl PaymentModule.php w nowej wersji presty buduje listę produktów na podstawie tych powyższych a z jakieś przyczyny brakuje ich w polskim tłumaczeniu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts