rafswiet Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Cześć! Przepraszam za tak trywialne pytanie, ale nie mogłem znaleźć na nie nigdzie odpowiedzi. Do połączenia sklepu z Google Analytics potrzebujemy modułu Google Analytics - dość prosta sprawa. Ale mamy jeszcze do dyspozycji moduł Google Analytics API, który jakoś udało mi się wczoraj poprawnie skonfigurować. Tylko nie bardzo wiem po co on w ogóle tam jest :/ Będę bardzo wdzięczny, jeżeli ktoś wytłumaczy mi jakie korzyści daje nam posiadanie tego modułu. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich użytkowników! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Jest po to żeby w sklepie bezpośrednio oglądać statystyki Analytics. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 W sumie to nie korzystałem z niego nigdy, więc tylko wiem po co jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rafswiet Posted February 23, 2016 Author Share Posted February 23, 2016 Jest po to żeby w sklepie bezpośrednio oglądać statystyki Analytics. Dzięki za szybką odpowiedź. Powiedz proszę jeszcze, czy powinna się pojawić jakaś dodatkowa sekcja w statystykach, czy po prostu niektóre statystyki są nadpisywane tymi z Google Analytics? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rafswiet Posted February 23, 2016 Author Share Posted February 23, 2016 W sumie to nie korzystałem z niego nigdy, więc tylko wiem po co jest Hehe, no dobra, dzięki. Poszukam jeszcze jakichś informacji na ten temat, a może w między czasie ktoś inny coś podpowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
rafswiet
Cześć!
Przepraszam za tak trywialne pytanie, ale nie mogłem znaleźć na nie nigdzie odpowiedzi.
Do połączenia sklepu z Google Analytics potrzebujemy modułu Google Analytics - dość prosta sprawa.
Ale mamy jeszcze do dyspozycji moduł Google Analytics API, który jakoś udało mi się wczoraj poprawnie skonfigurować.
Tylko nie bardzo wiem po co on w ogóle tam jest :/
Będę bardzo wdzięczny, jeżeli ktoś wytłumaczy mi jakie korzyści daje nam posiadanie tego modułu.
Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich użytkowników!
4 answers to this question
Recommended Posts