@balanceofnature
vor 14 Stunden schrieb balanceofnature:Ama ödeme aşamasında bulunan müşterinin adı soyadı adresi numarası ve aldığı ürünleri dinamik bir şekilde ToS veya Recovation Terms CMS sayfalarına dahil etmeyi göremedim.
Buna zaten gerek yok çünkü Müşterinin Adı Soyadı ve Adresi Zaten E-Mail ile giden Faturada yazıyo zaten, önemli olan Kanunlara ve Yasalara dayalı olan Şirketin şartları ve Kuralları olan Sözleşme yazısının içereği.
ve Bu Sözleşmeyi ps_legalcombilance Faturayla Beraber E-Mail ilede gönderiyor zaten, böylelikle şartlar yerine getirilmiş oluyor.
Türkiyede fazla farklı olduğunu düşünmüyorum.
vor 14 Stunden schrieb balanceofnature:Bu bahsettiğiniz modülde, ödeme sırasın müşterinin Terms of Service ve Recovation Terms (CMS pages veya Türkçe İYS sayfaları) formlarını okuyup kabul ettiğine dair tik atması gerekiyor.
Bir üstdeki Yazımdaki Modülü "Offizielles Modul DSGVO-Compliance" Eklersen zaten bu Modül Büyük ve önemli alanları Sözleşmeli olarak kapsıyo.
Fakat Ürün ısmarlarken Form doldurduktan sonra Sözleşmeyide kabul etmesi gerekiyo, Altdaki Resime Bak.
Bu Checkbox'u elinlede benim gibi kendinde ekleyebilirsin.