Murderr Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 (edited) Selamlar sistemim çok yavaş neden olabilir acaba? Daha önce araştırmıştım hostingden kaynaklandığını söylemişler ama hosting ile görüştüm cevapları "Sunucu üzerinde yapılan kontrollerde bir yoğunluk görünmemektedir. Bu nedenle hazır yazılım içerisinde kullanılan eklenti ve temalarınızı kontrol etmenizi rica ediyoruz." dediler şimdi ne yapmam lazım işin içinden çıkamadım. Siteye giriş çok çok ağır admin paneli daha da ağır. Birde panalde ürün eklerken veya güncellemeye çalışırken hep aynı hatayı alıyorum Hata: (error)Bazı sekmeler yüklenemedi: sekmeler yüklenirken bir sunucu hatası oluştu.Sayfayı yenileyerek tekrar deneyin.Eğer hala bu sorunla karşılaşıyorsanız, sunucu günlüklerini kontrol edin veya yardım için barındırma sağlayıcınıza başvurun. Edited February 19, 2016 by Murderr (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Merhaba Modüllerde veya başka bir serviste sorun var mı yok mu bunu ortaya çıkarmak gerekiyor. Bunun için debug profiler aracını kullanabilirsiniz. Biraz uzmanlık isteyen bir işlem eğer yapamazsanız bilgilerinizi PM atın ben bakayım. Ben de merak ettim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Selamlar sistemim çok yavaş neden olabilir acaba? Daha önce araştırmıştım hostingden kaynaklandığını söylemişler ama hosting ile görüştüm cevapları "Sunucu üzerinde yapılan kontrollerde bir yoğunluk görünmemektedir. Bu nedenle hazır yazılım içerisinde kullanılan eklenti ve temalarınızı kontrol etmenizi rica ediyoruz." dediler şimdi ne yapmam lazım işin içinden çıkamadım. Siteye giriş çok çok ağır admin paneli daha da ağır. Birde panalde ürün eklerken veya güncellemeye çalışırken hep aynı hatayı alıyorum Hata: (error) Bazı sekmeler yüklenemedi: sekmeler yüklenirken bir sunucu hatası oluştu. Sayfayı yenileyerek tekrar deneyin. Eğer hala bu sorunla karşılaşıyorsanız, sunucu günlüklerini kontrol edin veya yardım için barındırma sağlayıcınıza başvurun. Default kurulum sonrası yavaşlık gördüyseniz sistemden bir sorununuz yoktur, burada ilk dikkat etmeniz gereken Windows sunucu veya hosting kullanmamanız prestashop Windows sunucu veya hosting performans sıkıntısı yaşatır, birde buna hosting firmasının kötü sunucu performansı eklenirse iş daha da kötüleşebilir,. yani durum şu ki tamamen hosting kaynaklı bir sorun yaşıyorsunuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murderr Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 Peki hostginle tekrar görüşsem sunumunun ne olduğunu mu sormalıyım? Yanlış ise onlar mı değiştiriyor ayarlarından benim mi değiştirmem gerekiyor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 (edited) Merhaba Debug profilerdan detaylı inceledim. Modüller tema her şey tamam görünüyor. Yavaş bir sunucu ayrıca sürekli gidip geliyor. Siz hosting firmanızla görüşüp çözüm isteyeceksiniz.Şu an başka yapabileceğiniz bir şey yok. Edited February 19, 2016 by MahmutGulerce (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murderr Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 Hosting firmasıyla görüştüm defalarca onlarda hazır yazılımdan kaynaklandığını söylediler. Lütfen biri bana yardım etsin şu konuda siteye girerken 1 dakika kadar bekliyorum bu normal değil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Merhaba Sanırım PM ile görüşmüştük. Debug profiler ile analiz etmiştim her şey standart Prestashop çerçevesinde görünüyor. Şu an yapabileceğiniz tek şey hosting servisinizi değiştirmek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts