kelebek6363 Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 arkadaslar sifremi unuttum.yardıımcı olurmusunuz.www.urfawebteknolojileri.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 aha işte bu tam benim işim aşağıda belirrtiğim adımları dikkatli bir şekilde uygula kardeş..adım-1) /config klasörünün içindeki settings.inc.php dosyasının içindeki.define(’COOKIE_KEY‘, ‘f3OcsSQw1U2CxWFjWvx8aw5KjZCnZo6cbXOMormzaaAJfn0hK37W9osd’);satırdaki cookie yi kopyalıyorsun.adım-2) http://www.md5.fr sitasine gir ve ordaki forum alanına.f3OcsSQw1U2CxWFjWvx8aw5KjZCnZo6cbXOMormzaaAJfn0hK37W9osdyenişifreniburayayazyapıştır. yeni şifreni cookie nin sonuna boşluk bırakmadan yaz. ve convert md5 de.adım-3) cpanel veya plesk panelden. veritabanı tablarının olduğu alandan. ps_employe tablosunu bul ve içini açtığından göreceksinki, yönetici e-mail adresi ve şifresi burda . e-mail alanını direkt görürsin fakat şifre alanı md5 ile şifrelenmiştir. md5.fr sitesinde ürettiğin md5 i şifre alanına yapıştır. yeni şifren cookie nin sonuna yazdığın şifre olacaktır.kolay gelsin, eğer yapamazsan veya olmazsa belirt yardımcı olayım Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 siteni yeniden kurdun herhalde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelebek6363 Posted April 28, 2010 Author Share Posted April 28, 2010 haır olmadı arkadasımtekrar yeni sifre istedim yine olmuyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts