Murderr Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Merhabalar 150 kadar ürün ekledim ama ürün kombinasyon olayını yeni öğrendim. T-shirt satışı yaptığım için beden ekleme yapmamıştım. Şimdi tek tek oldukca zor olacak bunun için bir modül varmıdır acaba? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murderr Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 Biri yardımcı olabilecekmi acaba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 (edited) Bildiğim böyle bir uygulama yok, böyle bir şeyin uygulaması prestashop yapısına çok ters bir sistem olur, Dün sabah saat 6 da açmışsınız konuyu işleme başlasaydınız 1000 ürünü düzenleme yapmıştınız Edited February 19, 2016 by Şahin YILDIZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murderr Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 Böyle birşey neden ters olsun? Anlayamadım Ben bir çok e-ticaret sistemindeki şirketlerle çalıştım ve ürün düzeltmek istediğinde seçerek istediğin güncellemeyi değiştirebiliyordun. Yani "prestashop"da evet olmayabilir ama böyle birşey eticaret mantığında olması gerken birşey. Bilginize . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Böyle birşey neden ters olsun? Anlayamadım Ben bir çok e-ticaret sistemindeki şirketlerle çalıştım ve ürün düzeltmek istediğinde seçerek istediğin güncellemeyi değiştirebiliyordun. Yani "prestashop"da evet olmayabilir ama böyle birşey eticaret mantığında olması gerken birşey. Bilginize . evet böyle bir uygulamanın, olduğu bir yazılım varsa paylaşırsanız belki ihtiyacı olan vardır, o yazılımı kullanırlar, Ayrıca prestashopt a toplu kombinasyon ekleme vardır, ama ben kırmızı, yeşil, mavi, S, M, L seçeyim şu kategori içinde tüm ürünlere eklesin derseniz o ayrı bir durumdur, tam yapmak istediğiniz nedir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veltors Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Gittigidiyorda turbo list var ebayde de lakin gittigidiyorun ki çalışmıyor ve problemi de çzemiyorlar. - toplu değilde hızlı düzenleme var adres barında ürün numaraları var işlemi yapıp kaydettikten sonra adres barına bir sonraki numaryı girersenzi brokrasiye prosedürle uğraşmadan direk işlem yapacağınız sayfa çıkıyor karşınıza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts