elninooo Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 (edited) Ürün Sayfasına Girince "In Stock" yani stokta var Yazsısını nasıl tamamen kaldırım. birde müşteri ürünü sipariş verirken ödeme sayfasında da "In Stock" çıkıyor ordan da kaldırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Edited February 19, 2016 by elninooo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Ürün Sayfasına Girince "In Stock" yani stokta var Yazsısını nasıl tamamen kaldırım. birde müşteri ürünü sipariş verirken ödeme sayfasında da "In Stock" çıkıyor ordan da kaldırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. yerleştirmeden çevirilre girin temanızı ve dili seçin değiştir tıklayıp in stok arama da arayın bulun stok var olarak değişirip kayıt edin Link to comment Share on other sites More sharing options...
elninooo Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 In Stock yazısını türkçeleştirmek için yönetim panelinden ürünün sayfasına girip miktar sekmesine tıkladığımızda "Ürün stoktaysa görüntülenecek yazı" kısmından stokta var diye değiştiriyoruz. Ancak ben bu soruyu sormadım. Müşteri sayfasında müşteriler ürünün sayfasına girdiğinde "In Stock" yani "Stokta Var" yazısının tamamen nasıl kaldırırım ??? ben bunu öğrenmek istiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Bu alanı boş bırakırsanız bir şey çıkmaz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elninooo Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 Şahin teşekkürler. Bu hiç aklıma gelmiyordu. Hep en zoru düşündüğümden herhalde biraz daha basit düşünmek gerekiyormuş Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orhan Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 (edited) Merhaba, 1.6.1.17 kullanıyorum ve bende o sayfaya ulaşılmıyor. Gelişmiş stok yönetimi aktif. 100 tane sonuç var neye tıklasam alakasız bir sayfaya gidiyor, nasıl yapacağım? Edit: Katalog>ürünler>ürün düzenleme>miktarlar kısmının en altındaymış buldum sonunda Edited February 14, 2018 by Orhan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts