siloth Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Buna ziua! Ma confrunt cu o problema destul de ciudata, datorita celor de la Fan Courier cu modulul lor, pe ultima versiune de prestashop. In momentul in care ajunge clientul la adaugat datele pentru Judet si Localitate trebuie sa astepte un timp pana sa se genereze awb si apoi apare costul transporutului. Exista o alta solutie in acest caz? presupun ca toti s-au confruntat cu ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianyMG Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Am renuntat la el cu toate ca lucrez cu FanCourier . Problemele cu care m am confruntat este timpul destul de mare de incarcare la momentul accesarii acestuia - problema descrisa de tine iar a doua am intampinat-o la plata cu cardul, fiind setat pe cont colector modulul fan courier duplica taxdle de transport sau ceva de genu ... total cei de la suport fancoutir au spus ca nu mergd modulul asa ... en din ...sper sa solutioneze pronlema sau ma vad nevoit sa schimb transportatorul ...e destul de naspa sa tot faci awb manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianyMG Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Am renuntat la el cu toate ca lucrez cu FanCourier . Problemele cu care m am confruntat este timpul destul de mare de incarcare la momentul accesarii acestuia - problema descrisa de tine iar a doua am intampinat-o la plata cu cardul, fiind setat pe cont colector modulul fan courier duplica taxdle de transport sau ceva de genu ... total cei de la suport fancoutir au spus ca nu mergd modulul asa ... en din ...sper sa solutioneze pronlema sau ma vad nevoit sa schimb transportatorul ...e destul de naspa sa tot faci awb manual 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doghi Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Mie imi merge perfect, dar m-am chinuit putin. Vorbeste cu suportul lor de la IT, mie mi-au modificat niște fisiere din nodul pentru a functiona corect. Ps: daca folosesti si alt modul de curierat nu o sa functioneze bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan.dimofte Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Salutare! Are cineva un modul de fan curier functional? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolretezan Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Eu folosesc 1.5.5, merge bine.am facut cateva setari, cel mai importanat a fost sa las activ doar "transport cu plata ramburs".Intra in deruta clientul cand vedea si standart, redcode, etc. Fa o proba, pitpc.ro ... doar sa specifici in commet daca validezi vreo comanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts