deniz_seaside Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Herkese merhaba, Bir süredir prestashop kullanıcısıyım ve şu anda versiyon 1.6.1.4'ü kullanıyorum. Yaklaşık 5.000 fazla ürün girişi yapılacak ve bunu el ile yapmak çok elbette çok zor ve zahmetli. Prestashop'un dahili import uygulaması olan Advanced Paramaters -> CSV Import bölümünü kullanıyorum. Yalnız karşılaştığım bazı zorluklar mevcut. Umarım deneyelimli kullanıcılar yardımcı olabilir. Catalog -> Product Features alanına "Ağız Çapı (t)" adı altında bir özellik ekledim ve CSV dosyasında bir hücreye şu şekilde bir değer verdim. Örnek: Ağız Çapı (t):68,5 mm. CSV Importda ilgili alanı "Feature (Name:Value:Position:Customized)" seçtim. İlgili alan 68,5mm olarak değil 68 olarak import edilmekte. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bir kategoride 500'den fazla ürünüm var ve bunlarım hepsine tek tek fotoğraf girmektense toplu olarak yapılabilecek bir işlem, yöntem veya modül vb. var mı? Var ise nasıl yapabilirim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Eğer bu işlemi bir kereye mahsus yapmak istiyorsanız, size ücretsiz yardımcı olurum, benim ile irtibata geçebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deniz_seaside Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 Merhaba Şahin Bey, Elbette yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yalnız benim gibi başka kişiler için yol göstermek adına bilgi paylaşımıda yapabilirseniz memnun olurum. Bu konuda sizinle nasıl irtibata geçebilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Prestashop'un kendi alt yapısı çok iyi çalışmamaktadır, excel yada csv formatın da yüklemeler için ekstra modüller geliştirilmiştir, elimizde bulunan bu tür modüllerden biri ile sorununuz çözülecektir, Burada iletişim bilgilerimi görebilirsiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts