bynovita Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 1 adet müşteri var sadece onu nasıl yedeklerim tüm bilgilerini Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Merhaba Sadece 1 adet ise not alın olmaz mı ? Şaka bir yana, müşteriler listesine girerseniz tablonun sağ üstünde export ikonu var oradan hepsini indirebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Merhaba Sadece 1 adet ise not alın olmaz mı ? Şaka bir yana, müşteriler listesine girerseniz tablonun sağ üstünde export ikonu var oradan hepsini indirebilirsiniz. Mahmut bey not alırım:) da yeniden kurcamda prestashop temız kurulum yapcam ondan müşterinin şifresi vs bilgileri bir yere alıp yenı kurduğuma aktarmak istiyorum sizin dediğiniz gibi default tema kullanacağım bazı düzenlemer yapabilirsem yatay menu mesela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Ekdeki modülü kullanabilirsiniz, alanında en iyisi üstelik ücretsizdir. exportcustomers.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Mahmut bey not alırım:) da yeniden kurcamda prestashop temız kurulum yapcam ondan müşterinin şifresi vs bilgileri bir yere alıp yenı kurduğuma aktarmak istiyorum sizin dediğiniz gibi default tema kullanacağım bazı düzenlemer yapabilirsem yatay menu mesela Merhaba Siparişi var mı ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Merhaba Siparişi var mı ? siparişi yok uye olmuş sadece Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Ekdeki modülü kullanabilirsiniz, alanında en iyisi üstelik ücretsizdir. tşk ederim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 Merhaba Sadece 1 adet ise not alın olmaz mı ? Şaka bir yana, müşteriler listesine girerseniz tablonun sağ üstünde export ikonu var oradan hepsini indirebilirsiniz. indirim ama yüklüyorum olmuyor 500 hatası veriyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 indirim ama yüklüyorum olmuyor 500 hatası veriyor İmport ederken İngilizce'yi seçip deneyebilir misiniz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 İmport ederken İngilizce'yi seçip deneyebilir misiniz ? YAPTIM AMA boyle hata veriyor kayıt etmiyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Merhaba Aslında olmuş, zorunlu alanları doğru seçmeniz gerekiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 Merhaba Aslında olmuş, zorunlu alanları doğru seçmeniz gerekiyor. ONU nSIL YAPCAM HİÇ ANLAMADIM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Aldığınız hata mesajında müşterinin soy adını hatalı seçmişsiniz diyor. Zorunlu alanların sonunda * olur. Onların hepsini seçmeniz gerekiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted February 18, 2016 Author Share Posted February 18, 2016 (edited) Aldığınız hata mesajında müşterinin soy adını hatalı seçmişsiniz diyor. Zorunlu alanların sonunda * olur. Onların hepsini seçmeniz gerekiyor. dosya yükle basıyonuz sonraki diyonuz nasıl seççemki ne karışık şeymiş Edited February 18, 2016 by bynovita (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Merhaba Müşterinin adı soyadı e-posta adresi zorunlu alanlar. Dosya yükleye tıkladıktan sonraki sayfada bir tablo açılıyor. Bu tabloda sizin dosyalarınızın sütunları ile müşteri alanlarını eşleştirmeniz gerekiyor. Karışık değil aslında bir kere başarıyla tamamlarsanız çok kolay olduğunu düşüneceksiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Merhaba Müşterinin adı soyadı e-posta adresi zorunlu alanlar. Dosya yükleye tıkladıktan sonraki sayfada bir tablo açılıyor. Bu tabloda sizin dosyalarınızın sütunları ile müşteri alanlarını eşleştirmeniz gerekiyor. Karışık değil aslında bir kere başarıyla tamamlarsanız çok kolay olduğunu düşüneceksiniz. beceremedım bir turlü seçiyorum buseferde şifreee boş dedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Merhaba ikinci adımda password alanını da seçtiniz mi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts