mmstrzelec Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Witam mam pytanie przy instalacji zrobiłem kilka testowych zamówień i chciałbym je usunąć ale nie widzę odpowiedniego klawisza. Jak to mogę zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Masz do tego moduł pscleaner on wyczyści testowe zamówienia, pamiętaj tylko o tym że już na produkcyjnym sklepie, czyli jak już będą prawdziwe zamówienia nie wolno usuwać zamówień. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 PSCLEANER moduł. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmstrzelec Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 PSCLEANER moduł. dzięki zadziałało Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmstrzelec Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 Masz do tego moduł pscleaner on wyczyści testowe zamówienia, pamiętaj tylko o tym że już na produkcyjnym sklepie, czyli jak już będą prawdziwe zamówienia nie wolno usuwać zamówień. dzięki rozumiem że w PS nie ma możliwości usuwania zamówień? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Możliwości techniczne są poprzez moduły, ale później się dzieją dziwne rzeczy w sklepie np. klienci w zamówieniach mają nie swoje produkty, nie ten przewoźnik jest wybrany itp. Czyli masa błędów ciężkich do ogarnięcia, spowodowana różnicami ID koszyka, zamówień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek2342 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Szkoda, że dopiero teraz natknąłem się na ten temat, obecnie kilka razu użyłem Delete orders free i póki co nic się nie dzieje, zamówienia pasują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts