Giorgos Papadopoulos Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Για σας έχουμε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και ξαφνικά το backend της σελίδας σέρνεται μεγάλη καθυστέρηση στο να κάνω αλλαγές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Είναι σαν να λες "καμιά ιδέα γιατί δεν έχω διάθεση;". Κάτι πολύ γενικόλογο. Σε παρακαλώ αν θέλεις δώσε λεπτομέρειες όπως τι έκδοση Presta φοράς, τι αλλαγές έχεις κάνει τελευταία στον κώδικα σου, πότε ήταν η τελευταία φορά που όλα δούλευαν ρολόι, τι φιλοξενία έχεις (κυρίως αν είναι shared, vps ή dedicated), αν έχεις μεγάλο όγκο δεδομένων στο server ή/και στη ΒΔ, αν έχει ενεργοποιήσει την αναφορά σφαλμάτων (/config/defines.inc.php η πρώτη ρύθμιση σε true).. Και ό,τι άλλο θεωρείς πως θα βοηθήσει.. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelis Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Το ίδιο προβλημα έχω και εγώ, και στο backoffice και στο frontoffice, έχω καθαρή εγκατάσταση (χωρίς άλλα προσθετα) και τώρα περναω τα προϊόντα . Τουλάχιστον πόση Ram χρειάζεται ? Επίσης στο Backoffice αν και το έχω σε χρονο αναμονής 480 λεπτά εάν δεν κάνω καμμία ενέργια για 5 λεπτα περίπου μου ξαναζητάει στοιχεία εισόδου. PrestaShop Έκδοση 1.6.1.4 Theme default-bootstrap MySQL Έκδοση 5.6.30 Πληροφορίες διακομιστή Linux #1 SMP Sun Sep 27 06:34:10 EDT 2015 x86_64 λογισμικού διακομιστή του Version Apache Έκδοση PHP 5.4.45 Όριο μνήμης 512M Μέγιστος χρόνος εκτέλεσης 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegeorgitsis Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Το ίδιο προβλημα έχω και εγώ, και στο backoffice και στο frontoffice, έχω καθαρή εγκατάσταση (χωρίς άλλα προσθετα) και τώρα περναω τα προϊόντα . Τουλάχιστον πόση Ram χρειάζεται ? Επίσης στο Backoffice αν και το έχω σε χρονο αναμονής 480 λεπτά εάν δεν κάνω καμμία ενέργια για 5 λεπτα περίπου μου ξαναζητάει στοιχεία εισόδου. PrestaShop Έκδοση 1.6.1.4 Theme default-bootstrap MySQL Έκδοση 5.6.30 Πληροφορίες διακομιστή Linux #1 SMP Sun Sep 27 06:34:10 EDT 2015 x86_64 λογισμικού διακομιστή του Version Apache Έκδοση PHP 5.4.45 Όριο μνήμης 512M Μέγιστος χρόνος εκτέλεσης 90 Με 512 Ram είσαι σχετικά καλά, από θέμα server. Βέβαια εξαρτάται και πόσα δεδομένα έχεις και τι ενέργειες κάνεις. Μπορεί να μην έχεις αρκετό CPU Usage από τον πάροχό σου, οπότε να αργεί να εκτελεστεί κάποιο script. Για το frontoffice, έχεις τις cache επιλογές οι οποίες βοηθάνε έως κάποιο σημείο την απόδοση. Για το backoffice όμως θα πρέπει να ελέγξεις και άλλα θέματα για να σιγουρευτείς (error logs, μπορεί να γέμισε η cache του υπολογιστή σου κτλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts