Budzynsky Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Czołem, w dniu dzisiejszym spotkałem się z dość nietypowym dla mnie błędem (bo ile już sklepów stawiałem to wszystko hulało), bo po kliknięciu w "zaloguj" ku mojemu zdziwieniu zamiast panelu do logowania ujrzałem piękną białą stronę z czarnym napisem ERROR 500. Zacząłem zastanawiać się czy to wina, że strona stoi na podkatalogu czy jak więc podpiąłem ją pod główną domenę: http://vicpol.biz.pl/ niestety to nic nie pomogło..Nie wiem jak mam rozwiązać ten problem aby na tej podstronie: http://vicpol.biz.pl/logowanie?back=my-account , nie widniał ten błąd, a można było się w końcu zalogować...Hosting: (niestety) HomeTyp serwera: Linux bodajżeLiczę na Waszą pomoc! Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedrzej z Komijo Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 A co się dzieje jak włączysz tryb deweloperski? Jaki jest error? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budzynsky Posted February 12, 2016 Author Share Posted February 12, 2016 Parse error: syntax error, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM in /controllers/front/AuthController.php on line 364 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedrzej z Komijo Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Masz chyba starą wersję PHP z tego co pamiętam ten błąd. Wejdź sprawdź wersję PHP w ZAWANSOWANE / INFORMACJE KONFIGURACYJNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budzynsky Posted February 12, 2016 Author Share Posted February 12, 2016 Dzięki wielkie miałem 5.2 zmieniłem na 5.6 i wszystko gra i trąbi. Takie proste a tyle nerwów Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts