t1tuzmen Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 (edited) Merhaba Arkadaşlar, Ürün sayfasında eski fiyatın üzerine çizik atmak istiyorum. Anasayfada gösterilen üründe çizik mevcut ancak ürünün içine girildiğinde üzerinde çizik mevcut değil. Ek'te resimde görüldüğü gibi. Çözüm yöntemlerini paylaşabilir misiniz? Edited February 12, 2016 by t1tuzmen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Merhaba Arkadaşlar, Ürün sayfasında eski fiyatın üzerine çizik atmak istiyorum. Anasayfada gösterilen üründe çizik mevcut ancak ürünün içine girildiğinde üzerinde çizik mevcut değil. Ek'te resimde görüldüğü gibi. Çözüm yöntemlerini paylaşabilir misiniz? ürün.JPGürün2.jpg Merhabalar, İlgili css dosyasında (global.css) old-price olarak tanımlı div olmalı; color: #888888; text-decoration: line-through; ya da hiç kafamızı karıştırmayalım, oralarda kaybolmayalım derseniz; themes/TEMANIZ/product.tpl dosyasını açın, old_price_display 'i bulun ve style="text-decoration: line-through;" <- ibaresini ekleyinörn: <span id="old_price_display" style="text-decoration: line-through;">..</span> Biraz daha temiz ve rahat anlaşılır olması için yine devamına color: #888888; <- ekleyebilirsiniz. Problemin sebebi ise, tema üreticiniz anasayfa modülünde kullandığı div etiketini ürün sayfasında kullanmayı unutmuş ya da hatalı/eksik kullanmış olabilir. İpucu: bu gibi durumlarda browser developer tools 'dan faydalanabilirsiniz. (Kısayol: F12 tuşu ya da sağ tık öğeyi incele/denetle vs.) İyi çalışmalar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
t1tuzmen Posted February 12, 2016 Author Share Posted February 12, 2016 Merhaba Şahin Bey, product.tpl 'den aşağıdaki kod ile sorunumu çözdüm. Yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim. <span id="old_price_display" style="text-decoration: line-through; font-size:14; color:#F33"> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Merhaba, Rica ederim, konu başlığını değiştirdiğiniz için de ben teşekkür ederim. İyi çalışmalar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts