Petraoz Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Dobrý den, mám obchod ve 3 jazycích (en,ru, cs) Pokud importuji zboží v češtině, zaškrtnu import do cs provedu import, vše je OK. Pokud začnu importovat en nebo ru, zaškrtnu příslušnou jazykovou mutaci a přepíše se mi vždy ta verze, která tam byla před tím. Tzn. mám tedy všechny jazykové verze v češtině... po importu zboží v cizím jazyce, mám zase vše v cizím jazyce. Nikdy nemám jedno zboží ve dvou jazycích... natož ve třech. Mohl by mi někdo poradit? Ještě dotaz s tím související: ID produktu v češtině je stejné jako ID produktu v cizím jazyce? děkuji Petra Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Nevím jestli se něco v poslední době změnilo, ale vestavěný CSV import neuměl (neumí) pracovat s jazyky. Všechny existující jazykové verze se naplní stejnými daty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petraoz Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Tak to je asi dobrá zpráva...... že nejsem blbá, protože se asi nic tedy nezměnilo. Existuje nějaký placený modul na importy v cizím jazyce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 To nevím, ale osobně bych to řešil přímým importem do databáze. Není to nic extra složitého. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petraoz Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 Bojím se zeptat. Je na to nějaký návod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 O žádném nevím, ale dá se to nachystat ze vstupních dat a znalosti struktury databáte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts