AlwinKolano Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Zacznę od tego, że chciałbym mieć szybki kontakt z klientem bezpośrednio z zamówienia.Wchodząc w zamówienie widzę formularz "wiadomości" i dwa przyciski pokaż wszystkie wiadomości i wyślij wiadomość.Niestety wysyłane wiadomości nie trafiają do skrzynki klienta, obsługę klienta mam, raczej skonfigurowaną, bo po naciśnięciu w Klienci -> Obsługa klienta -> Uruchom synchronizację otrzymuję komunikaty: Synchronizacja powiodła się SECURITY PROBLEM: insecure server advertised AUTH=PLAIN Jak to powinno działać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlwinKolano Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 wygląda na to aby wiadomość wysyłana z zamówienia trafiła do skrzynki należy w formularzu wiadomości zaznaczyć "Wyświetlić klienta?" na TAK Ale do czego służy jeżeli jest na NIE ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Opcja Nie wyświetla wiadomość tylko w panelu klienta, więc aby ją zobaczyć klient musi się zalogować di sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlwinKolano Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 Dziękuję za odpowiedź, teraz rozumiem, ale czy po zalogowaniu klienta, powinien się pojawić jakiś popup, dymek lub jakaś informacja w moje konto ? Bo rzeczywiście te wiadomości są, ale żeby do nich dotrzeć należy wejść w moje zamówienia -> szczegóły zamówienia -> i dopiero tam gdzieś na końcu znajdziemy tą wiadomość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Z tego co kojarze to jest raczej martwe narzędzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts