D3RI Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 (edited) Witam, mam następujący problem na każdym module wyświetla się błąd. Na każdym, w sensie jeżeli zmienię nazwę pierwszego, wyświetla się na kolejnym. Nie wiem bardzo gdzie szukać na w debugowaniu nie nie ma plis hlep Dodam jeszcze że np jak instaluje moduł Przelewy24 to nie pojawia się na liście ale na FTP jest... 8 błędów [autoupgrade] Błąd w pliku konfiguracyjnym: expected '>' [autoupgrade] Błąd w pliku konfiguracyjnym: Opening and ending tag mismatch: additional_description line 1 and additional_descr [autoupgrade] Błąd w pliku konfiguracyjnym: PCDATA invalid Char value 1 [autoupgrade] Błąd w pliku konfiguracyjnym: Input is not proper UTF-8, indicate encoding ! Bytes: 0xE8 0x08 0x13 0xAA [autoupgrade] Błąd w pliku konfiguracyjnym: PCDATA invalid Char value 8 [autoupgrade] Błąd w pliku konfiguracyjnym: PCDATA invalid Char value 19 [autoupgrade] Błąd w pliku konfiguracyjnym: Premature end of data in tag module line 1 [autoupgrade] Błąd w pliku konfiguracyjnym: Premature end of data in tag modules line 1 8 błędów [bankwire] Błąd w pliku konfiguracyjnym: expected '>' [bankwire] Błąd w pliku konfiguracyjnym: Opening and ending tag mismatch: additional_description line 1 and additional_descr [bankwire] Błąd w pliku konfiguracyjnym: PCDATA invalid Char value 1 [bankwire] Błąd w pliku konfiguracyjnym: Input is not proper UTF-8, indicate encoding ! Bytes: 0xE8 0x08 0x13 0xAA [bankwire] Błąd w pliku konfiguracyjnym: PCDATA invalid Char value 8 [bankwire] Błąd w pliku konfiguracyjnym: PCDATA invalid Char value 19 [bankwire] Błąd w pliku konfiguracyjnym: Premature end of data in tag module line 1 [bankwire] Błąd w pliku konfiguracyjnym: Premature end of data in tag modules line 1 Edited February 9, 2016 by D3RI (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
D3RI
Witam,
mam następujący problem
na każdym module wyświetla się błąd.
Na każdym, w sensie jeżeli zmienię nazwę pierwszego, wyświetla się na kolejnym.
Nie wiem bardzo gdzie szukać na w debugowaniu nie nie ma
plis hlep
Dodam jeszcze że np jak instaluje moduł Przelewy24 to nie pojawia się na liście ale na FTP jest...
8 błędów
8 błędów
0 answers to this question
Recommended Posts