biakse Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Merhaba arkadaşlar. Genel olarak sistemi kavradım ve rahat ilerleyebiliyorum, bir kaç sorum olacak şimdiden teşekkür ederim. - Bazı sayfalarda title ingilizce yanında site ismi örneğin satın al sayfasıda Order - Site Name gibi. - Satın alma kısmında banka havalesinin yanında ( sipariş süreci daha uzun olacak ) yazıyor bunu nasıl kaldırabilirim? - İletişim sayfası tamamen ingilizce. Contact Us konular Consumer Service vs. Bunları nasıl düzenleyebilirim ? - Müşteriler ile mesajlarımı karşılıklı görebileceği bir kısım mevcut mu ? Veya böyle bir modül. Nasıl yani derseniz şöyle , Mesela müşteri iletişim'den bir siparişini seçip mesajını gönderirse siparişinin detaylar kısmının altında mesajlaşmayı görebiliyor. Ama direkt olarak iletişim formu kullanıldığında yönetici tarafından gelen cevap nerede gözüküyor bulamadım. - Default temadaki footer kısmında Kategoriler- Bilgi - Hesabım bölümlerini nereden düzenleyebilirim ? - Yine default temadaki headerda Drasses - T-shirt - blog ( blog prestashop'a yönlendiriyor ) kısımlarını nasıl kaldırabilirim. Çok soru sordum ama , bildiklerinizi cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler, Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Merhaba Kimse cevap vermemiş sanırım PM geldi. Burada cevaplıyorum belki başka birisinin aynı cevaplara ihtiyacı olur. Sırasıyla gidiyorum - BO ana menü -> Ayarlar (preferences) -> SEO URL - BO ana menü -> Localisations -> Çeviriler -> Modül Çevirileri -> Bankwire -> payment.tpl - BO ana menü -> Localisations -> Çeviriler -> Mağaza çevirileri -> <temanız> - BO ana menü -> Müşteriler (customers) -> Müşteri destek (customer services) - BO ana menü -> modüller -> My account block for your website's footer isimli modül (Türkçe çevirisi içler acısı olabilir) - BO ana menü -> modüller -> Tema yapılandırıcı (Themeconfigurator ) Herkese bol siparişli alışverişler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts