biakse Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Merhaba arkadaşlar. Sitemdeki bütün ayarlamaları yaptım. 1.6 sürümünü kullanıyorum , translation sayfasından indirdim ve çeviri %100 olarak gözüküyordu. Nitekim kullanıcı arayüzü tamamen türkçe, ancak admin panelimin menüleri dahil %90lık bir bölümü ingilizce ve forumdaki söylenen bir çok ayarı denedim bir türlü türkçeye alamadım , yeni bir presta kullanıcısıyım. Ne yapmam gerekiyor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Merhabalar, Aramıza hoşgeldiniz. Kullanıcı profilinizdeki dili kontrol ettiniz mi? Profil düzenleme sayfasında dil seçeneği var İngilizce kalmış olabilir. Başarılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Bu arada Administration -> Menus sayfası üzerinden de yönetim menülerini güncelleyebilirsiniz. Mobil Şahin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Merhaba arkadaşlar. Sitemdeki bütün ayarlamaları yaptım. 1.6 sürümünü kullanıyorum , translation sayfasından indirdim ve çeviri %100 olarak gözüküyordu. Nitekim kullanıcı arayüzü tamamen türkçe, ancak admin panelimin menüleri dahil %90lık bir bölümü ingilizce ve forumdaki söylenen bir çok ayarı denedim bir türlü türkçeye alamadım , yeni bir presta kullanıcısıyım. Ne yapmam gerekiyor ? Kullandığınız sürüm tam olarak nedir... 1.6.0.6 gibi tam sürüm adını yazarmısınız Link to comment Share on other sites More sharing options...
biakse Posted February 7, 2016 Author Share Posted February 7, 2016 Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Prestashop 1.6.0.6 sürümünü yüklemiştim, ilk başta gece bahsettiğim hatayla karşılaştım. Silip tekrar yükleyince şimdi sorunsuz ve tamamen türkçe kullanıyorum, sanırım dün kurulumda hata yaptım Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbostan Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 (edited) Yerelleştirme/ Diller kısmından ingilizceyi sildim. "Bir dili silerseniz, dile ait tüm veritabanı çevirisi ile beraber silinir." yazısı çıktı şimd sayfaya ulaşamıyorum. Prestashop Versiyon1.6.1.4 sayfayı yeniden baştan sona yapmam mümkün değil nasıl düzeltebilirim. Edited March 28, 2016 by zbostan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts