GrassPL Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Witam, w tłumaczeniach mam zmienione z New na Nowy lecz na stronie sklepu obok nowych produktów ciągle widnienie napis "New" Szukałem w plikach gdzie by to zmienić ale nie trafiłem na to wyrażenie. Chodzi mi o to: W tłumaczeniu zmieniłem z "Sales" na "wyprzedaż" i zadziałało. Tutaj natomiast nie. Jakieś sugestie? Prestashop 1.6.0.6 Szablon: electronues Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Ciężko powiedzieć, trzeba by mieć dostęp do product-list.tpl i zobaczyć jak to tam jest wstawione, może jakiś błąd i zapomnieli o tłumaczeniu, w co by było ciężko uwierzyć, zwykle jest w tym miejscu po prostu {l s='New'} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
GrassPL
Witam,
w tłumaczeniach mam zmienione z New na Nowy lecz na stronie sklepu obok nowych produktów ciągle widnienie napis "New"
Szukałem w plikach gdzie by to zmienić ale nie trafiłem na to wyrażenie.
Chodzi mi o to:
W tłumaczeniu zmieniłem z "Sales" na "wyprzedaż" i zadziałało. Tutaj natomiast nie.
Jakieś sugestie?
Prestashop 1.6.0.6
Szablon: electronues
1 answer to this question
Recommended Posts