ecertel Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Merhaba Arkadaşlar, Sadece benim oluşturacağım müşteriler sisteme girebilmeli. Sisteme yeni üyelik yapılmamasını nasıl sağlayabilirim ? Saygılar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Merhaba Bununla ilgili bir modül yapmıştık sanırım. Ama bizim modül kayıt sayfasına zorla yönlendirip kayıt olmaya zorluyordu. Biraz zorbaydı yani Böyle bir şey işinizi görür mü ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecertel Posted February 5, 2016 Author Share Posted February 5, 2016 Mahmut Bey, Cevabınız için teşekkürler fakat siteye dışarıdan kesinlikle üye alınmaması gerekiyor. Hani "bir hesap oluştur" butonunu iptal etsek bile olur Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Merhaba O zaman modülden sonra özel bir düzenleme gerekecek. Ben modülü bulup buraya eklerim şu an dışarıdayım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Merhaba Arkadaşlar, Sadece benim oluşturacağım müşteriler sisteme girebilmeli. Sisteme yeni üyelik yapılmamasını nasıl sağlayabilirim ? Saygılar... Bu modül işinizi görecektir, admin panelden üyeliğine onay verdiğiniz üyeler siteye giriş yapabilir, aynı zamanda aynı modül ile üye kayıt alanını kapatabilirsiniz. http://codecanyon.net/item/private-shop-for-prestashop/8373439 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ercin Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Şahin Bey, Gönderdiğiniz modülü satın aldım ve kurdum. herşey tam istediğim gibi oldu. Desteğiniz için teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts