adexa Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Merhaba arkadaslar.2 Aydır çozemedigim dil problemi ....Aynı sunucu uzerinde 4-5 degisik host a , belki 10 -15 defa PRESTA 1.2.1. - 2-4-.1.2.5 versiyonlarını kurdum...Turkce dil ekledigimde her seferinde problem oluyor.../index.php?id_lang=1 == ENGLISH ... ok/index.php?id_lang=2 == FRENCH ... ok/index.php?id_lang=3 == TURKISH ... HTTP 500 ... Site Front Office kayboluyor Admin paneline girebiliyorum sorunsuz ,, ama magaza bolumu kayboluyor .... .htacccess dosyası olusturdum olmadı , hatta php.ini denedim o da çozmedi LOKALHOST a kurdum turkce ekledim,, sorunsuz calışıyor türkçe,,, ama bunu oldugu gibi hosta yukleyince yine aynı problemherseyi denedim .... ama cozumunu bulamadım.....ayrıca dikkatimi GOZDESM ve PRESTA-TR deki TURKCE Versiyonlar çekti , zannedersem bu arkadaşlar da çözemediler , çünkü Fransızcayı değiştirmişler.... Lütfen Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...Teşekkür ederim [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 kardeş başka bir hosting şirketinle çalışmayı dene istersen, bu hostinglerde problem çıkabiliyor bazen. php desteklediği sürümden kaynaklanan bir sorun sanırım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adexa Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 Merhaba arkadaşlareger aynı problem ile karşılaşan başka arkadaşlar olursa ,, çözümklasordeki php.ini dosyasını açın ve 81nci satırı silinsetlocale(LC_CTYPE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');Sorun çözülecektir ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts