pedros650 Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Jak w temacie, nie mogę dodać nowego produktu, przycisk zapisz i zapisz zostań, cały czas się kręcą, występuje to tylko w produktach, przy kategorii, cms itp działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pedros650 Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 Proszę o skasowanie/zablokowanie tematu, problem rozwiązany - wgranie folderu admin od nowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djdimon1 Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 U mnie to nie zadziałało Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzlew Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 u mnie też nie. jest kilka tematów już o tym ale nigdzie rozwiązania konkretnego. Zainstalowałem ledwo co preste i nie mogę dodawać produktów ze względu na opisany błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 redart Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Mam dokładnie ten sam problem. Najpierw zainstalowałem wersję 1.6.1.6 i wszędzie działało zapisywanie poza dodawaniem produktów. Pomyślałem, ze może coś przy instalacji się wykrzaczyło więc zainstalowałem jeszcze raz. Nic to nie dało. Ściągnołem najnowszą wersję 1.6.1.7 ale niestety problem nadal występuje. Sprawdzałem na kilku różnych przeglądarkach (firefox, chrome), Admin serwera zaktualizował php do wersji 5.5.26 i problem nadal występuje. Wgranie na nowo katalogu admina z taką samą nazwą jak po instalacji spowodował że cały sklep się wykrzaczył i wyświetla się pusta strona, kompletnie bez żadnej zawartości (nawet w źródle strony). Tak samo w adminie jak i normalna strona sklepu. Szukałem już odpowiedzi na polskich i zagranicznych forach, ale póki co nie znalazłem rozwiązania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Jaki masz serwer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 redart Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Informacja o serwerze Linux #1 SMP Sat Sep 18 19:03:14 UTC 2010 x86_64 Wersja oprogramowania serwera Apache Wersja PHP 5.5.26 Limit pamięci 128M Maksymalny czas wykonywania 30 Postawiłem jeszcze raz wersję 1.6.1.7 - niestety problem nadal występuje Na konsoli mam błąd js TypeError: $(...).filter(...).attr(...) is undefined ProductTabsManager/this.displayBulk/<() products.js:177 n.Callbacks/j() jquery-1.11.0.min.js:2 n.Callbacks/k.fireWith() jquery-1.11.0.min.js:2 x() jquery-1.11.0.min.js:4 .send/b() Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 A z jakiej firmy ten hosting? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 redart Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 wizja.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Nie znam, wszedłem zobaczyłem ofertę, zaśmiałem sie i opuściłem ich stronę. Tobie sugeruje zrobić to samo i wykupić sobie jakiś dobry hosting za normalne pieniądze. Pisząc dobry nie mam na mysli home nazwa az i inne tego typu twory, tylko np. linuxpl.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hakeryk2 Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 (edited) Możesz rozważyć również hekko.pl - w sumie to możesz rozważyć wszystko inne tylko nie to coś na czym masz teraz. Muszę to sobie gdzieś zapisać, ponieważ takiego dinozaura dawno nie widziałem http://www.wizja.net/hosting.html Edited September 10, 2016 by hakeryk2 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kikulek Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 (edited) @charter -> czy zmiana hostingu rozwiązała problem? Mam to samo na dwóch różnych hostingach, jeden w rejestracjidomen.pl, więc nie jakaś firemka "uduś". Gdy zacząłem wprowadzać produkty do sklepu po kilku zapisach (najwyżej) przyciski "Zapisz" cały czas się kręcą i nie da się nic zmodyfikować. Czasem pomaga wyczyszczenie cache, czasem wylogowanie i ponowne zalogowanie do panelu, ale nie ma na to reguły. Gdzieś czytałem że w Preście 1.6.1.7 problem ma być usunięty, ale ja mam już 1.6.1.10 i dalej kicha. Ma ktoś na to jakąś konkretną receptę? W uzupełnieniu: problem występuje na firefoxie i na operze. W konsoli Firefoxa mam takie cóś na czerwono: TypeError: $(...).filter(...).attr(...) is undefined products.js:177:21 jakieś pomysły? Edited February 13, 2017 by kikulek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
pedros650
Jak w temacie, nie mogę dodać nowego produktu, przycisk zapisz i zapisz zostań, cały czas się kręcą, występuje to tylko w produktach, przy kategorii, cms itp działa.
11 answers to this question
Recommended Posts