Elgor Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Merhaba arkadaşlar,Sitenin temasını yenilemeyi çalışırken, yükleme işleminde bu hatayı almaktayım, bu konuda yardım edebilir misiniz?Warning: unlink(/home/*****/public_html/cache/sandbox/56b20f94ddcb1/uploaded.zip): No such file or directory in /home/******/public_html/classes/Uploader.php on line 195 Sunucu dosya büyüklüğü ile yerel dosya boyutu farklı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Merhaba arkadaşlar, Sitenin temasını yenilemeyi çalışırken, yükleme işleminde bu hatayı almaktayım, bu konuda yardım edebilir misiniz? Warning: unlink(/home/*****/public_html/cache/sandbox/56b20f94ddcb1/uploaded.zip): No such file or directory in /home/******/public_html/classes/Uploader.php on line 195 Sunucu dosya büyüklüğü ile yerel dosya boyutu farklı Merhabalar Hosting firmanıza bunu iletmeniz gerekiyor. Dosya yazma yetkilerinde bir problem var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgor Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 Merhabalar Hosting firmanıza bunu iletmeniz gerekiyor. Dosya yazma yetkilerinde bir problem var. Markum isminde bir yer ve hiç yardımcı olmadılar bu konuda, zaten Presta bilende yok... Panel den yapın diyorlar soruların cevabı olarak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Markum isminde bir yer ve hiç yardımcı olmadılar bu konuda, zaten Presta bilende yok... Panel den yapın diyorlar soruların cevabı olarak... Merhaba Şimdi buradan bir hosting firması ile ilgili yorum yapmak veya kullanıcıları yönlendirmek doğru olmaz. Ama bana profilimdeki bilgilerden ulaşırsanız size bu konuda yardım edeceğim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 bu gibi durumlarda, zipli tema dosyasını, ftp den /themes dizinize yükleyip adminden yüklediğiniz zip 'i seçerek temanızı yükleyebilirisiniz. yada her tema içerinde manuel yükleme nasıl yapılacağı modullerin pozisyonların nasıl ayarlanacağı anlatılır, ilgili dosyayı takip ederekte temanızı yükleyebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Manüel güncelleme yapabilirsiniz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts