Jump to content
  • 0

Wyszukarka Wypluwa Wybrane Produkty

sauciu

Question

Witam, szukałem odpowiedzi na to pytanie, jednak wyszukiwarka jest tak rozległym tematem, że nie trafiłem na podobny problem.

Problem jest taki, że wyszukiwarka wypluwa np 3 z 5 dostępnych produktów. Przebudowanie indeksu nie pomaga, natomiast jest jeden sposób na to, by ten produkt pojawił się w wyszukiwarce. Trzeba go nadpisać z poziomu panelu administracyjnego. I nawet bez przebudowania indeksu gdy ponownie wyszukamy go na stronie - on się pojawi. 

Ktoś wie, gdzie leży problem?

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Miałam taki przypadek, że jeżeli jakieś produkty były dodawane przy pewnych ustawieniach sklepu konkretnie przy włączonym magazynie i ustawiłam różne rzeczy związane z tym magazynem przy produkcie, a potem magazyn wyłączyłam i chciałam skopiować produkt to pojawiał się błąd tworzenia obiektu. Trzeba było produkt dodać na nowo i już było ok.

Zmierzam do tego, że te produktu być może zostały dodane przy innych ustawieniach sklepu i stąd pojawia się taka sytuacja, że po nadpisaniu wszystko zaczyna działać. Jeżeli importowałeś produktu z CSV to jest duża szansa, że gdzieś brakuje różnych wpisów w bazie. Bo np. import nie przeszedł w całości poprawnie. Mialam też problem z produktami importowanymi z CSV.