Rosha Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 (edited) پرستاشاپ 1.6.1.4 رو نصب کردم، تا چند روز پیش وقتی سفارشی ثبت می شد، در پنل مدیریتی و در صفحه سفارشات و در صفحه سفارش محصولات ثبت شده در سفارش و جزئیاتش نمایش داده می شد. اما امروز که چک کردم هیچ محصولی نمایش داده نمی شه و فقط قیمت فاکتور رو نمایش می ده!(کادر قرمز داخل عکس.) تنها موردی هم که تغییر داده شده در سایت، نصب ماژول mailalret بوده! چند روز پیش نصب کردم اما سفارشی ثبت نشده بود تا امروز. امروز که سفارش ثبت این مشکل مشاهده شد! مشکل از کجاست و چطور می شه اون رو حل کرد؟ با تشکر... Edited February 3, 2016 by roshanics (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 سلام نیاز به بررسی داره دوست عزیز مشکل شما عادی نیست و حدس من اینه که ماژولی در رابطه با حامل یا پرداخت دارید که تداخل ایجاد میکنه موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosha Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 سلام نیاز به بررسی داره دوست عزیز مشکل شما عادی نیست و حدس من اینه که ماژولی در رابطه با حامل یا پرداخت دارید که تداخل ایجاد میکنه موفق باشید تنها ماژولی که نصب کردم و بعدش این اتفاق افتاد ماژول mailalert بود! به غیر از اون هم یه ماژول مربوط به جهان پی رو نص کردم که بعد از اون هیچ مشکلی نبود! CashOnDelivery هم نصب کردم. اینها ماژول های مربوط به حامل و پرداخت هست. mailalert رو دیسیبل و حذف کردم اما تغییری ایجاد نشد. حتی فولدر مربوط به میل آلرت رو از روی هاست هم پاک کردم. اما اتفاقی نیفتاد. راه حل خاصی برای رفع این مشکل به نظرتون می رسه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 سلام خیر متاسفانه . بدون بررسی نمیشه نظر داد میتونید در بازارچه پرستاشاپ فارسی تیکت ثبت کنید تا بررسی بشه موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosha Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 یک سوال دیگه این محتویات کوئری ps_order_detail هست: SELECT * FROM `ps_order_detail` WHERE 1 آیا همین باید باشه؟ چون یه جا تو انجمن دیدم این نبود! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts