Witam, głowie się nad jedną sprawą i liczę na Waszą pomoc.
Mam zamiar handlować suplementami diety dla ćwiczących na siłowni. No i dajmy na to, że chcę współpracować z ,,najlepiej,, wyglądającymi na danych siłowniach bo to do nich najwięcej ludzi przychodzi z zapytaniem jakich produktów używają. No i taki Wiesiek ma swój kod rabatowy. Gdy ktoś się go zapyta co poleca, poleci mój sklep i da mu kod rabatowy. Ten ktoś wpisuje kod w sklepie i ma dajmy na to 5% zniżki a ten Wiesiek zarabia te 5%. Wszystko fajnie tylko chciałbym dać Wieśkom możliwość sprawdzania ile osób użyło ich kodu rabatowego i ile zarobili.
Macie jakieś pomysły? Albo jakim zapytaniem w bazie danych zdefiniować zamówienia z danym kodem rabatowym?
Question
FunkYtestowy
Witam, głowie się nad jedną sprawą i liczę na Waszą pomoc.![:)](//www.prestashop.com/forums/applications/core/interface/js/spacer.png)
Mam zamiar handlować suplementami diety dla ćwiczących na siłowni.
Edited by FunkYtestowy (see edit history)No i dajmy na to, że chcę współpracować z ,,najlepiej,, wyglądającymi na danych siłowniach bo to do nich najwięcej ludzi przychodzi z zapytaniem jakich produktów używają.
No i taki Wiesiek ma swój kod rabatowy. Gdy ktoś się go zapyta co poleca, poleci mój sklep i da mu kod rabatowy.
Ten ktoś wpisuje kod w sklepie i ma dajmy na to 5% zniżki a ten Wiesiek zarabia te 5%.
Wszystko fajnie tylko chciałbym dać Wieśkom możliwość sprawdzania ile osób użyło ich kodu rabatowego i ile zarobili.
Macie jakieś pomysły?
Albo jakim zapytaniem w bazie danych zdefiniować zamówienia z danym kodem rabatowym?
0 answers to this question
Recommended Posts