icoman Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 (edited) Buna ziua. Am instalat ultima vers. 1.6.1.4. am 3 probleme: 1. in meniul site-ului am trei categorii care apar DEFAULT: FEMEI | ROCHII | TRICOURI | - vreau sa adaug categoriile mele in locul astora si pur si simplu categoriile si subcategoriile mele apar doar in partea de back office dar nu apar aici alaturi de cele 3 - rog sfaturi (apar cu subcategorii si ca fiind active). 2. search-ul in site dupa produse merge si araata quick produs doar daca intru efectiv in produs si rebifez la Asocieri din nou categoriile care sunt deja bifate si salve & raman in pag. --- iar daca reintroduc fisierul cu produse iar mi le zapaceste si dispar din cautare (si nici daca apas pe butonul cauta in front office nu le gaseste.) 3. imi mai da eroarea aia cu id id nu a putut sa bage in bd dar nu la toate fisierele csv, desi e bifat sa ignore primul camp, si culmea la fisier (de test) cu 7 produse da eroarea unde vad usor tot textul. la produse am categorii gen: "Produse,Sina,Galerii din fier" si le-am facut import cu , si , apoi cu | si le baga cum trebuie in produs in BD. dar nu le mai vede in cautarea din site si tre sa intru iar individual la Asociere pe fiecare produs le debifez apoi le bifez si salve si apoi vede imediat produsul. Din ce presupun eu ar fi ca cand bifez in asoicieri prestashop mai activeaza intr-un tabel ceva pentru search, probabil un camp pe care eu nu-l am in csv. Asa arata setarile de cache: SMARTY Compilare de șabloane Nu se compileaza niciodata fisierele sablon CacheDA Caching type: DA- Sistemul de fișiere Goliţi Cache-ul DA - Never clear cache files Clear cache everytime something has been modified Salvează MODUL DEPANARE Dezactivează modulele non-native PrestashopNU Dezactivează extensiile de tip overrideNU Salvează CARACTERISTICI OPTIONALE Unele caracteristici pot fi dezactivate pentru a imbunatati performanta. Combinatii DANu puteți alege valoarea Nu pentru acest parametru atât timp cât există combinații în uzul produselor dumneavoastră CaracteristiciDA Grupuri clientiDA Salvează CCC (COMBINĂ, COMPRIMĂ ȘI CACHE) CCC îți permite să reduci timpul de încărcare al paginii. Cu aceste setări vei câștiga performanță fără a atinge codul temei. Asigurăte, totuși, că tema folosită este compatibilă cu PrestaShop 1.4+, altfel CCC va crea probleme. Smart cache pentru CSSNU Smart cache pentru JavaScriptNU Se comprimă codul HTMLNU Comprimă inline JavaScript in HTMLNU Se mută JavaScript la sfărșitNU Optimizare ApacheNU Salvează Edited February 1, 2016 by icoman (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadapawn Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Pentru cautarea in site ai incercat re-indexarea? (Preferinte -> Cauta) Un link ar putea fi de ajutor mult spor! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icoman Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 (edited) Pentru cautarea in site ai incercat re-indexarea? (Preferinte -> Cauta) Un link ar putea fi de ajutor mult spor! link: www.cristianhouse.ro Multumesc. Re-indexarea a rezolvat problema, produsele apar in cautare asa cum trebuie. Raman celelalte doua probleme, exemplu cap tabel cu produse: http://www.cristianhouse.ro/upload/Produse-test.xlsx si categoriile: http://www.cristianhouse.ro/upload/categorii.xlsx Mi-ar fi foarte util un fisier cu Atribute/Caracteristicii Produs ca sa fac filtrele produselor = am tot cautat dar nu reusesc sa inteleg cum se fac. Edited February 1, 2016 by icoman (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts