nikos3581 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 (edited) Καλημέρα. Έχω εγκαταστήσει το module Login with username. Στο backend και όταν κάνει κάποιος εγγραφή στο site φαίνεται κανονικά αλλά όταν προσπαθώ να κάνω login στο frontend δεν το εμφανίζει. Έχω φάει όλο το site και δε μπορώ να βρώ άκρη. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. * Έχω την έκδοση 1.6.1.1 Edited February 1, 2016 by nikos3581 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Γεια σου φίλε. Έχεις "αγκιστρώσει" το πρόσθετο σε κάποιο hook; Ίσως γι αυτό δεν εμφανίζεται. Πάνε Modules -> PositionsΥΓ Ένας σύνδεσμος προς το πρόσθετο που αγόρασες (από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή) θα βοηθούσεΥΓ2 Ενδεχομένως να έχει και κάποιο σφάλμα η έκδοση που δουλεύεις είτε του πρόσθετου, είτε της PrestaShop, ή απλά και οι 2 να δουλεύουν τέλεια ξεχωριστά απλά μεταξύ τους για κάποιο λόγο να είναι ασύμβατες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos3581 Posted February 5, 2016 Author Share Posted February 5, 2016 Καλημέρα. Το module το βρήκα στα default που μπορείς να εγκαταστήσεις μέσα από το admin panel. Υποθέτω πως για να μου δίνει τη δυνατότητα να το εγκαταστήσω, είναι συμβατό με την έκδοση που έχω. Στα positions μου το βγάζει ως non positionable hook και δε μου δίνει δυνατότητα να το μετακινήσω κάπου. Το ονομα του module είναι Logging in with username - v1.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 http://addons.prestashop.com/en/search?search_query=log%20inΣε αυτήν την αναζήτηση δε βρήκα κάτι δωρεάνΟύτε στο backoffice υπάρχει κάτι τέτοιο δωρεάν. Αν θέλεις ανέβασε ένα screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos3581 Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 (edited) Αυτό είναι το module. Αλλά τώρα που το λες, πριν λίγο καιρό είχα βάλει αυτό https://www.prestashop.com/forums/topic/376310-log-in-with-username-instead-of-email-module-attached/ και ίσως γι'αυτό να μου το βγάζει στη λίστα. Αν είναι όντως αυτό, μάλλον δε δουλεύει γιατί είναι για παλαιότερη έκδοση? Edited February 6, 2016 by nikos3581 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 1 χρόνο και βάλε πριν είναι παλιό.. για ποιο λόγο αν επιτρέπεται δε θέλεις email και θέλεις username? και αν θέλεις γιατί δεν καταφεύγεις σε πληρωμένη λύση ώστε να έχεις υποστήριξη απ' τον προγραμματιστή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos3581 Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Γιατί οι πελάτες αυτού του site δεν είναι και πολύ εξοικειωμένοι με το ίντερνετ, και εκτός αυτού τώρα κάνουν login με user name και pass σε κλειδωμένο και protected directory site. Είναι μπερδεμένη ιστορία εν πάση περιπτώση. Όσο για να το αγοράσω δεν το σκέφτηκα να πω την αλήθεια. Σ'ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Από τη στιγμή που έχεις πελάτες στο site και δεν είναι κάτι σε πειραματικό στάδιο, καταφεύγεις σε πληρωμένη λύση. Χωρίς αμφιβολία. Διότι προκειμένου να μη χάσεις τους πελάτες σου, χαλάλι τα λεφτά που θα δώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts