Jump to content
  • 0

Zdjęcie Na Stronie Głównej (Home) Jako Link Do Cms

schakal

Question

Witam

Postawiłem świeży sklep 1.6.1.4 i zasadniczo większość już ogarnąłem pod swoje potrzeby.

W sumie wyszło na to że prestashop to było trochę przerost treści nad formą jak się okazało po pracy z osobą której to rzeźbię, bo wyszła z tego zwykła strona z informacjami o usługach, ale nic to - za daleko już doszedłem żeby bawić się od nowa.

Mam problem z jedną rzeczą. Na stronie głównej w standardowej skórce pod slidem są zdjęcia.

Zdjęcia wyedytowałem ale niestety mam konieczność jednego z nich wykorzystania jako linku do CMS.

Przy próbie wklejenia linku w konfiguratorze szablonu, w danym zdjęciu do strony np. .../index.php?id_cms... dostaję odpowiedź "Nieprawidłowa zawartość". Jak mam przekierowanie do np. kategorii to wszystko jest ok.

Czy jest możliwość zdjęcia tego ograniczenia?

Mam nadzieję że opisałem jasno :)

Pozdrawiam

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Dziękuje za odpowiedź.

Tak chodzi o zdjęcia z themeconfiguratora, ale widzę że problem chyba jest innej natury.

Aktualnie nie mogę zrobić żadnej zmiany w tych zdjęciach, bo mi zwraca błąd.

Zastanawiam się dlaczego, bo wczoraj mogłem (i zmieniłem) zmienić zdjęcia i linki.

Sądziłem że to ograniczenie odgórne, a to chyba problem z uprawnieniami (albo sam czort wie z czym bo nie mam żadnego błędu oprócz - nieprawidłowa zawartość).