emirhandrmz Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 1.Cinsiyetler MR. MRS Olarak Gözüküyo Türkçe Yapmak İstiyorum 2.Admin Panelindeki Satış İstatistiklerini Sıfırlamak İstiyorum. 3.Alttaki Resimlerde Olan İngilizce Olan Herşeyi Komple Kaldırmak İstiyorum ve Dükkanlarımızıda Kaldırmak İstiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartal Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 (edited) 1-Müşteriler ==> Başlıklar 2-Gösterge Paneli ==> sağ köşe "demo modu" kapatırsan sıfırlanır. 3-Tercihler ==> Bilgiler ve Yardım Seçenekleri 4-Modüller ==> Pozisyonlar sağ köşe "canlı düzenleme" istediğin bloğu kaldırabilirsin. Edited January 29, 2016 by kartal (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirhandrmz Posted January 29, 2016 Author Share Posted January 29, 2016 Hepsi Tamam Fakat Şu İstatistikler Sıfırlama Olmadı.Zaten Demo Modulü Kapalı.Ben Site Çalışıyormu diye Bakmak İçin Kendim Sipariş Verdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts