Sergeii Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Zdravím,sem uplný nováček v PrestaShopu,začínám Zkusil sem si vytvořit kategorie,výrobky atd. ale když sem zkoušel výrobek koupit ... hodí mi to chybu -> TECHNICAL ERROR: unable to add the product.Details:Error thrown: [object XMLHttpRequest]Text status: parsererrorkoukněte zde -> http://artistry.bluefile.cz/product.php?id_product=10co mám dělat ? děkuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 http://www.prestashop.com/forums/viewthread/13974/hlavn_diskuze/problem_s_vlozenim_zbozi_do_kosiku_dot__dot__dot_unable_to_add_the_product_dot_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergeii Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 díky,..nahradil sem .. ale pořád nejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Jo tak freehosting... tak to hodně štěstí, přeci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergeii Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 já vim no,ale zatim za to nechci platit vypnul jsem Ajax a už to de .. akorát sem ted zkoušel nastavit českou poštu jako dopravce a při objednávce m ito píše -> litujeme,zboží vám nemáme jak doručit ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Tak to testuj na localhostu a ne freehostingu omg... naprosto zbytečné. A ohledně tvýho dalšího problému, nauč se pracovat s vyhledáváním, všechno tu je probíraný 1000x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergeii Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 Nj,tak sorry,každej není bůh prestashopu,každej někdy začíná ne .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Kdo tu mluví o prestashopu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergeii Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 já,protože se ptám na něj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 já,protože se ptám na něj On to myslel dobře, že je logicky normální - používat k testování Wamp, čili localhosting na svém PC co se chová jako klasický serverovský prostor někde na hostingu s placeným paušálem.. Také nechápu testování na free s 50MB diskového prostoru... :blank: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergeii Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 neřikám nic proti tomuhle... ale prostě to neumím,nedělal jsem to,potřeboval jsem jen dvě věci ... ale už to všecko šlape,tak uvidíme zatim děkujubtw. mam 2 giga volnýho prostoru :-P :-D , placený zatim nechci,zkoušim jak to pude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 neřikám nic proti tomuhle... ale prostě to neumím,nedělal jsem to,potřeboval jsem jen dvě věci ... ale už to všecko šlape,tak uvidíme zatim děkujubtw. mam 2 giga volnýho prostoru :-P :-D , placený zatim nechci,zkoušim jak to pude... Jenže on free web hosting je v některých věcech dosti osekaný, třeba o paměť! A zrovna Presta nepotřebuje žádná omezení, která jí ovšem tvá varianta nemůže nabídnout. No uvidíš časem, bude problém s importem, obrázky ap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergeii Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 no jasny,to beru,můj obchod máš však omezené množství věcí,které nebudou přibývat a jak řikám,zatim jen zkouším .. potom si rád zaplatim něco co bude mít cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saimons Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Jste tady psali ze by problem: TECHNICAL ERROR: unable to add the product. mohl byt zpusoben i servrem, nevite nekdo cim presne, co mam chtit po mem hostingu? Pac na locale mi to jede a na serveru ne. Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts