Jorgenotcooked Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Dobrý den, měl bych na Vás dotaz ohledně instalace šablony. Ať dělám co dělám, tak někde dělám chybu. Stáhl jsem si šablonu např. http://www.templatemonster.com/free-free-prestashop-1-6-template.html Následně jsem postupoval podle návodu na internetu a řídil se podle videí, ale šablona se špatně zobrazuje. Rozházené prvky na obrazovce, obrázky nekorespondují a šablona se nezmění jak má. 1. stáhl jsem šablonu 2. rozbalil ji 3. nakopíroval na FTP ( zobrazí se v šablonách) jde vidět krásný obrázek, tak jak má šablona vypadat) 4. Zvolil jsem šablonu a nechal regenerovat miniatury. 5. Po zobrazení obchodu vidím rozházené prvky, kategorie, obrázky jsou použity z default šablony. Print Sc posílám v příloze. Věděli byste v jakém kroku je chyba? Děkuji za Vaše reakce Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Každá šablona má trochu specifický postup instalace, který je součástí staženého archivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts