Evelina1 Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Zdravím, mám PS 1.6.1.2 už nějakej den, teď jsem narazila náhodou na to, že i když mám nastaveno nepřičítat body u zlevněného zboží, že je to přičítá, pátrala jsem a zjistila, že snad od verze 1.6.1.2 tento modul v instalaci už ani není a kdo ho má (ze starších verzií) tak nefunguje korektně. V detailu u zlevněného zboží ukazue body i když by neměl a v košíku píše pro načtení bodů vložte zboží do košíku, víc jsem nepátrala co nefunguje a raději to vypla. Otázka zní, opravdu od této verze tento modul již není a není tedy ani kompatibliní pokud ho máte z dřívějších verzí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Asi vás opravdu nepotěším, tento modul je nyní přez 9 měs. bez jakéhokoliv vývoje. Pokud to nefunguje raději to vypněte. Samozřejmě pokud na loajalitě a bonusovém programu jede váš byznys ve velkém máte vždy možnost najmout programátora, který by tyhle nedostatky třeba dokázal odstranit nebo uvažujte o nějakém placeném modulu, který je vyvíjen aktivně a má podporu nebo přímo dokáže autor ten modul implementovat pro váš web. Samozřejmě můžete také zkusit na vašem testovacím eshopu/klonu kde provedete aktualizaci na poslení verzi presty a zkusíte co to bude dělat na ní v konfiguraci ostatních modulů a šablony, které tam máte v běžném provozu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts