wpatrykw Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Jak zrobić wymuszenie logowania? Potrzebuje zrobić coś takiego, żeby mnie automatycznie przekierowywało do logowania/rejestrowania jeśli ktoś nie jest zalogowany. Czy to da się zapisać w smarty czy trzeba gdzieś kod zmodyfikować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Jeśli masz na myśli funkcje taką ze osoba niezalogowana nie może przeglądać zawartości sklepu tylko widzi okno logowania to poszukaj modułów typu private shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wpatrykw Posted January 26, 2016 Author Share Posted January 26, 2016 (edited) Tak, tylko to jest ostro płatny moduł. Szukam jakiegoś darmowego rozwiązania. Chętnie zmodyfikuje kod, albo dodam coś do szablonu typu {if $logged} przekierowanie {/if} tylko nie wiem jak to zroibć. Edited January 26, 2016 by wpatrykw (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Coś kosztem czegoś, takie ograniczenie w kodzie będzie cię kosztować sporo pracy, a modułów jest kilka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
wpatrykw
Jak zrobić wymuszenie logowania? Potrzebuje zrobić coś takiego, żeby mnie automatycznie przekierowywało do logowania/rejestrowania jeśli ktoś nie jest zalogowany.
Czy to da się zapisać w smarty czy trzeba gdzieś kod zmodyfikować?
3 answers to this question
Recommended Posts