uzytkownik78 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 niestety w moim sklepie ze zmodyfikowanym produktem wyświetla się sama fotka bez niczego więc myślę że muszę zmodyfikować inne pliki presty. W którym pliku modyfikuje się ten produkt z popupu? screen ze sklepu demo(nie z mojego sklepu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 uzytkownik78 Posted January 26, 2016 Author Share Posted January 26, 2016 (edited) ok wiedzę co jest źle gdy zmieniam sklep na "tryb katalogu" nie działa moja strona produktu dlaczego? Edited January 26, 2016 by uzytkownik78 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 uzytkownik78 Posted January 28, 2016 Author Share Posted January 28, 2016 ok wiedzę co jest źle gdy zmieniam sklep na "tryb katalogu" nie działa moja strona produktu dlaczego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Co znaczy nie działa? Bład 500 czy może nie widać koszyka/ceny? Więcej info proszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rolka Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 A ja mam inne pytanie dotyczące popup'a. "Zawartość okienka" gdzie wstawiam odpowiedni plik krzyczy za każdym razem, że jest pusta. Nie mam pojęcia dlaczego. Ktoś jest w stanie mi pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Nie do końca rozumie o co pytasz, możesz to bardziej logicznie opisać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rolka Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Usiłuje dodać popup. Wstawiam zdjęcie, zapisuje zmiany i pojawia się komunikat, że "zawartość okienka - can not be empty" Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Chyba twój problem nie koniecznie jest związany z tym opisanym w wątku. Tutaj jest na temat popupu ale chodzi o szybki podgląd karty produktu, jak rozumiem ty korzystasz z jakiegoś modułu popup i on ci nie działa? Jeśli tak to rozpocznij nowy wątek na forum i opisz dokładnie co robisz w jakim module, jaką masz wersje presty i modułu etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Usiłuje dodać popup. Wstawiam zdjęcie, zapisuje zmiany i pojawia się komunikat, że "zawartość okienka - can not be empty" gdzie ten popup usiłujesz dodać? jak przypuszczam, to nie jest żadne standardowe rozwiązanie, tylko cośdodatkowego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rolka Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Zacznę jeszcze raz. Korzystam z PrestaShop 1.6.1.4 Chce dodać popup, który będzie się wyświetlał na stronie głównej. Zainstalowałam moduł custom popup. Przeczytałam wskazówki jak z niego skorzystać - nic skomplikowanego, jak mi się wydawało - ale wygląda to tak jakby zdjęcie, którego chce użyć nie było "widoczne" przez ten moduł, bo wstawiane zdjęcie jest widać w panelu do momentu zapisania zmian - później pojawia się informacja, że zawartość jest pusta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Tak jak myślałem Twój problem nie ma nic wspólnego z tym tematem, więc aby tutaj nie zaśmiecać otwórz nowy wątek lub pisz w temacie modułu jeśli jest taki na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
uzytkownik78
niestety w moim sklepie ze zmodyfikowanym produktem wyświetla się sama fotka bez niczego więc myślę że muszę zmodyfikować inne pliki presty. W którym pliku modyfikuje się ten produkt z popupu?
screen ze sklepu demo(nie z mojego sklepu)
10 answers to this question
Recommended Posts