devre dunyasi Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Merhabalar, Foruma yeni kayıt oldum. İletişim formundan mail yazdığımda admin mesajlar kısmına düşüyor. Mesajlar kısmından cevap yazdığımda müşteriye gitmiyor. Nasıl yapabilirim? Forumdaki konuları okudum.Olmadı.Bilginize... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 SMTP mail kurulumunu yaptınız mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
devre dunyasi Posted January 26, 2016 Author Share Posted January 26, 2016 Mail domain adı : DEVRE DUNYASI SMTP Server: mail.devredunyasi.com SMTP username: [email protected] SMTP şifre: yazdım Şifreleme: Hiçbiri Port: 587 Deneme epostası gönderin : [email protected] deneme maili çalışıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devre dunyasi Posted January 26, 2016 Author Share Posted January 26, 2016 başka bir ayar yapmam gerekir mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaWSu1T Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 ip adresiniz kara listeye ekli ise spam olarak düşüyor olabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devre dunyasi Posted January 26, 2016 Author Share Posted January 26, 2016 Hosting firmasıyla halletttim. Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Mail domain adı : DEVRE DUNYASI ................ Merhaba Lütfen mail server bilgilerinizi burada paylaşmayınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctaylan Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Benzer bir sorun bendede var. İletişim formundan yazılan mail admine düşüyor. Fakat tanımladığım info adresine mail gelmiyor. Admin paneline girmeden gelen maili öğrenmek istiyorum. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Benzer bir sorun bendede var. İletişim formundan yazılan mail admine düşüyor. Fakat tanımladığım info adresine mail gelmiyor. Admin paneline girmeden gelen maili öğrenmek istiyorum. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Merhaba Mail konfigurasyonunuz hatalı olabilir. Yönetim panelinizin mail ayarları bölümünden bir test e-postası gönderin aldığınız hata mesajını iletin bir çözüm bulalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctaylan Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Mahmut Bey merhaba Kusura bakmayın başka işlerden dolayı bir türlü ilgilenemedim. İletişim sayfasından müşteriler mail atabiliyor. Ve aynı maili admin paneli üzerinden cevap yazabiliyorum. Onlarda sıkıntı yok. Sorunum müşterinin attığı mail tanımlı mail adresine gelmiyor. Admin panelinden sürekli kontrol etmek gerekiyor. Her dakikada admin paneline girmek mümkün olmuyor. Yardımlarınız için teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts