Cestyn Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) Ahoj, prosím o radu, jsem už docela zoufalý. Změnil jsem nastavení v "Možnosti regenerování obrázků" a dal jsem regenerovat produktové obrázky a zmizely mi všechny obrázky z eshopu lokoko.cz , prosím o radu, jak to dostat zpět. Zkoušel jsem to nastavit jak to bylo a znovu regenerovat, nepomohlo. Říkal jsem si, že možná se změnily url, tak jsem dal pryč v "SEO a URL"přátelské url. Smazal jsem hlavní htaccess, znovu dal přátelské url. Nepomohlo. Dle zahraničních fór jsem upravil htaccess v modulech a img na FTP. Nepomohlo. Prosím o radu. Edit: ze stránky http://www.templatemonster.com/help/prestashop-1-6-x-how-to-fix-missing-product-images-issue.html#gref jsem vyzkoušel/vyloučil body 2-8. Ten první jsem moc nepochopil. Edited January 24, 2016 by Cestyn (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frozchodibos Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Ahoj, tento problém jsem taky řešil. Podívej se do svého webu přes FTP klienta a do tohoto adresáře: /www/img/p/ (www nemusíš mít), pokud tam budou obrázky produktu, je to ok. Pokud tam nebudou tak máš problém a budeš si je muset nahrát k produktům znovu. Případně obnovit ze zálohy webu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts