konrad85 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Witam Was, Poszukuję dobrego responsywnego szablonu do PrestaShop. Czy możecie mi coś polecić? Tematyka: HiTech, elektronika, komputery. Będę wdzięczny za pomoc. Konrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad85 Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 Dziękuję i poproszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksz4321 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) ja używam darmowego AP Office i po skonfigurowaniu nie wygląda to źle. Owszem jest trochę pracy z nim ale można to ładnie ustawić wszystko. mogę podrzucić adres sklepu do wglądu jak trzeba. PS. Inni z darmowych to stosują bodajże Black Hawk pod elektronikę Edited January 24, 2016 by ksz4321 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksz4321 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) http://mixcam.pl/ to jest templatka ap-office - ona jako darmowa ma pewne ograniczenia, ale są i slajdery i możesz sobie wrzucać bloki z html-em gdzie chcesz. Mój edit:Mówisz o dobrym a ja zrozumiałem darmowy Z dobrych na elektronikę to mam kilka ciekawych na oku są do kupienia na themeforest. Może podam na priv co by nie uznano tego za reklamę Edit2: A jednak mi się nie przywidziało - jeżeli chodzi o darmowy to śmiało AP office może być bardzo użyteczny - typowo pod elektronikę da się go przerobić Edited January 24, 2016 by ksz4321 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad85 Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 Dziękuję Ci bardzo za pomoc. Muszę się z nim dokładnie zapoznać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksz4321 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) Jest jeszcze jeden "czysty" szablon z którego można wyciągnąć całkiem dużo i ładnie się prezentują produkty. Nazywa się minimal znajdziesz go tutaj na forum. Ja na nim zbudowałem drugi sklep - pododawałem modułów i gotowe jeżeli chcesz zobaczyć efekt końcowy to też mogę podrzucić link do sklepu Edited January 24, 2016 by ksz4321 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkbb11 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Ja osobiście polecam darmowe szablony od LeoThemes. Są one oczywiście responsywne, dokumentacja nie jest najgorsza, choć trochę uboga. W każdym razie to poważna firma, która robi kilka zaawansowanych, płatnych narzędzi, a support mają bardzo dobry. Są w stanie pomóc, nawet gdy nie korzystamy z ich płatnych rozwiązań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 To ciekawe że polecasz leo, jeśli mogę spytać o twoje doświadczenie w tych sprawach to by uzupełniło twoją wypowiedź, czy jesteś użytkownikiem, programistą? Jest różnica między opinią osoby z mały i z dużym doświadczeniem. Ja osobiście uważam że szablony leo mają sporo niedociągnięć, bardzo nie lubię na nich pracować, co prawda support mają doby ale przy takiej ilości błędów muszą mieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkbb11 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 To ciekawe że polecasz leo, jeśli mogę spytać o twoje doświadczenie w tych sprawach to by uzupełniło twoją wypowiedź, czy jesteś użytkownikiem, programistą? Jest różnica między opinią osoby z mały i z dużym doświadczeniem. Ja osobiście uważam że szablony leo mają sporo niedociągnięć, bardzo nie lubię na nich pracować, co prawda support mają doby ale przy takiej ilości błędów muszą mieć. Programistą. Co prawda na preście pracuję od dosyć niedawna i ciąłem 4 sklepy, ale moje dotychczasowe doświadczenie z Leo jest dosyć pozytywne. Sporo niedociągnięć? Możliwe. Póki co, jakoś sobie z nimi radzę. Kolega nie musi z nich korzystać. Wyraziłem tylko swoje zdanie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwarantanna Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 także korzystam z jednego leo, tak support bardzo dobry, ale tłumaczenie panelu kiepskie. szablon minimal - polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek2342 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Ja osobiście polecam darmowe szablony od LeoThemes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaminski Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Jeżeli jeszcze aktualnie, tu są kilka darmowych szablonów od TemplateMonster http://www.templatemonster.com/pl/szablony/?pr=119506-50116 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrjan77 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 ksz4321 chciałbym zapytać, jak uzykałeś ten efekt, że produkty pojawiają się w miarę zjeżdżania w dół strony? oglądałem demko ap-office i w tym demie nie ma tego zastosowanego, dzięki z góry za odpowiedź, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Należy dorobić sobie taka funkcjonalność, kiedyś tu na forum udostępniłem darmowy szablon na podstawie defaultowego też miał wdrożone taki bajer. Szukaj w google np. po lazy load lub animate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts